v8 magazine

Alkaen: 28.00

  • Jenkkiautoja, tekniikkaa, nostalgiaa ja paljon autotietoa
  • Ihmiset ja tarinat autoihin liittyen
  • Paljon kisoja ja näyttelyitä
  • Mukana V8-seinäkalenteri
  • Tilaus sisältää digilehdet
  • 10 – numeroa vuodessa

 

Tilaa lehti

Description

Suomen suurin amerikkalaisiin autoihin perehtyvä lehti, V8 magazine, tarjoaa paljon tietoa autoista ja tekniikasta. Mukana on paljon nostalgiaa, kisoja ja näyttelyitä sekä tarinoita ihmisistä autojen takana. Lehti esittelee kiehtovimmat autoesittelyt suomessa ja muualta maailmasta sekä muut autoalan tapahtumat. Pääset lukemaan myös muita käytännön ohjeita ja saat teknistä tietoa autojen rakenteluun. Amerikkalaisiin autoihin keskittyvä lehti käsittelee jenkkiautoharrastusta moniulotteisesti ja pitää lukijan aina ajan tasalla aiheeseen liittyvissä asioissa.

Lehti sopii sekä alan harrastajille että aloittelijoillekin, joita aihe kiinnostaa. Autojen kuvat ja taustatietojen lukeminen on mielenkiintoista ja koukuttavaa. Lehti esittelee myös autojen tarvikkeet ja lisäosat auton kunnostamiseen ja ylläpitoon. Lehti esittelee laajasti erilaisia jenkkiautoja ja niiden omistajia sekä syventyy autojen taustalla oleviin tarinoihin. Mukana on paljon sekä uutta että vanhaa, entisöityjä ja rakennettuja autoja.

V8 magazine on intohimoisten jenkkiautoharrastajien tekemä, jotka tuntevat alan ja osaavat kertoa autoista kaiken erilaisista näkökulmista. Lehti on ollut Suomen suurin jenkkiautoalan julkaisu koko historiansa ajan. Kilpailijoita sillä on ollut, esimerkiksi 1980-luvulla perustetut Street & race ja Hot rod special sekä vuosikymmentä myöhemmin perustetut Kromi & Poweri ja Roadline. Nämä lehdet eivät kuitenkaan olleet kovin pitkäikäisiä, joten V8 magazine on tälläkin hetkellä suurin ja myös ainoa jenkkiautoihin suunnattu erikoislehti.

Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehdestä löydät vuosittain tapahtumakalenterin, josta näet erilaisia autotapahtumia. Saat mukana myös seinäjulisteen. Tilaukseen sisältyy digilehdet.

Tilaa V8 magazine ja lue mielenkiintoisimmat jenkkiautotarinat!
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi Perustamisvuosi 1978
Kustantaja Fokus Media Finland Oy Kohderyhmä Autoista kiinnostuneet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “v8 magazine”

Your email address will not be published. Required fields are marked *