tosi elämää lehti

Tosi Elämää

Alkaen: 3,960.00

  • Tosipohjaisia tarinoita elämästä, kovista kohtaloista ja ilon ja onnen hetkistä
  • Tavallisten ihmisten koskettavat tarinat
  • Tarjoaa lukijalle uutta näkökulmaa, neuvoa ja tukea oman elämän haasteisiin
  • Julkaistaan 12 kertaa vuodessa

 

 

 

Tilaa lehti

Categories: ,

Parhaat Tosi Elämää tarjoukset:

Lehtitukku.fi – 39,60€/12nro(-35%)

  • Kestotilaukset jatkuvat aina automaattisesti ja ovat edullisempi vaihtoehto määräaikaiseen tilaukseen verrattuna.

Tosi elämää – lehti on tavallisten ihmisten kirjoituksia julkaiseva lehti, jossa puhuu aito elämänkokemus. Mikäli pidät tosipohjaisten tarinoiden lukemisesta, on Tosi elämää sinulle sopiva valinta. Aidot tarinat eletystä elämästä, kovista kohtaloista sekä ilon ja onnen hetkistä saa lukijan tunteet pintaan. Tavallisten ihmisten koskettavat tarinat ovat jokaiselle helposti lähestyttäviä, sillä moni voi samaistua asioihin, joita kirjoittajat ovat kokeneet. Lukija voi mahdollisesti saada oman elämänsä ongelmiin uusia näkökulmia, vinkkejä sekä tukea.

Tarinat kertovat elämästä, jossa hän on kokenut jotain epätavallista ja mieleenpainuvaa. Lukija saa tietää tapahtumien alun, miten tapahtumat etenivät ja miten ne päättyivät. Mukaan mahtuu mm. avioliitoista, avioeroista, lapsista, sairauksista ja kuolemasta. Tarinat ovat kertojalle henkilökohtaisia, joihin jokainen voi herkistyä.

Tosi elämää julkaistaan joka kuukausi, 12 kertaa vuodessa , ja jokainen numero sisältää tuhdin lukupaketin mielenkiintoista luettavaa ja unohtumattomia tarinoita oikeasta elämästä, kokemuksista ja hienoista selviytymistarinoista.

Maa SuomiJulkaisu 12 / vuosi
Kieli SuomiAloitusvuosi
Kustantaja Kolmiokirja OyKohderyhmä Tositapahtumista kiinnostuneet