Top Model lehti

Alkaen: 18.40

Top model lehti on suunnattu aktiivisille nuorille tytöille, jotka haluavat kehittää luovuuttaan piirtämisen, värittämisen ja asusuunnittelun parissa.

Tilaa lehti

SKU: Top Model (FI) Category:

Description

Top model lehti on suunnattu aktiivisille nuorille, jotka haluavat kehittää luovuuttaan piirtämisen, värittämisen ja asusuunnittelun parissa. Lehti on täynnä erilaisia piirustus – ja askarteluohjeita ja lehdestä löydät myös palstoja ja sarjakuvia. Lukijat voivat suunnitella omia asukokonaisuuksiaan ja joka numerossa esitetään kuukauden suunnittelija. Mukana on tietenkin myös glitteriä ja hohtoa!

Vaatteista ja muodista kiinnostuneet 6-12 vuotiaat lapset ja varhaisnuoret saavat innostusta ja vapauden piirtää ja värittää omanlaisia asusteita Top model – hahmoille sekä suunnitella muita kivoja luomuksia. Lehti tarjoaa tee se itse – ohjeita näin kannustaen lasta luovuuteen ja kehittämään omia taiteellisia taitoja.

Askartelun ja piirustuksen lisäksi Top model lehti tarjoaa myös muunlaista mielenkiintoista luettavaa. Saat lehdestä vinkkejä myös juhlien järjestämiseen ja esimerkiksi kauniiden kynsien lakkaukseen!. Tämän lisäksi lukija saa tietoa Top model- hahmojen elämästä, joka on täynnä kiinnostavia hetkiä, joista lukija haluaa tietää ihan kaiken. Jokainen numero sisältää julisteen, esittelee kuukauden suunnittelijan sekä muita lukijoiden töitä.

Top model lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa ja lehden kustantaja on Egmont Kustannus Oy .

Tilaa top model lehti joko omalle lapsellesi tai lahjaksi ystävän lapselle!

Maa Suomi Julkaisu 6 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Egmont Kustannus Oy Ab Kohderyhmä Lapset ja nuoret

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Top Model lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *