sport lehti

Sport

Alkaen: 29.00

  • Tukee tavoitteiden saavuttamisessa ja tarjoaa uudenlaisia ideoita kuntoiluun ja liikuntaan.
  • Kannustaa liikkumaan myös aloittelijoita.
  • Testaa uusimmat lajit ja urheiluvälineet sekä opastaa lukijaa sopivan lajin löytämiseen.
  • Personal trainereiden laatimat treeniohjelmat.

Tilaa lehti

Category:


Sport-lehti tarjous vain 29.00/6kk! – Tilaa lehti Sanoma.fi:stä


Sport on suunnattu treenaamisesta kiinnostuneille naisille. Lehti tukee tavoitteiden saavuttamisessa ja tarjoaa uusia ideoita kuntoiluun ja liikuntaan. Sport kannustaa liikkumaan myös heitä, joille treenaamisen aloittaminen voi olla hankalaa. Se motivoi lukijaa tekemään kuntoilusta pysyvän elämäntavan ja kannustaa terveelliseen elämään.

Sport-lehti esittää uusimmat trendit urheilun saralta. Se testaa uusimmat lajit ja urheiluvälineet sekä opastaa lukijaa sopivan lajin löytämiseen. Lehdestä löydät eritasoisia treeniohjelmia, oli lähtökohtasi sitten mikä tahansa. Personal trainerien laatimat ohjelmat auttavat sinua tavoitteissasi ja edistävät kuntoasi tehokkaasti. Lehdestä löydät myös paljon täsmätietoa painonhallinnasta ja hyvästä ravitsemuksesta. Lehti esittää herkulliset ja terveelliset reseptit keittiöön, joiden avulla saat treeneistä kaiken tehon irti ja jotka auttavat painonhallinnassa. Saat myös vinkkejä kauneustuotteista, jotka sopivat sporttiseen elämäntyyliin. Lehti myös esittelee sportti – ja vapaa-ajan katumuotia kaikenlaisille vartalotyypeille.

Lehti takaa lukijalle energisen sekä kevyen olon. Sen ydinsisältöä ovat tehokkaat treeniohjelmat, kehon – ja mielen hyvinvointi ja ravitsemus ja painonhallinta. Lehti kertoo myös mielenkiintoiset sporttimatkakohteet ja muut hyvän olon reissut. Lehden lukijat eivät pelkää kokeilla uutta ja he ovat valmiita panostamaan itseensä kovalla työllä.

Hyödynnä Sport-lehti tarjous ja motivoi itsesi urheilulliseen elämäntyyliin

sport lehti tarjous

Lue myös nämä lehtitarjoukset:

Fit-lehti tarjous – Suomen suurin treenaamiseen ja hyvinvointiin erikoistunut lehti, joka edesauttaa urheilullisen kropan saamiseen.


Tietoa Sport lehdestä:
Maa SuomiJulkaisu 12 / vuosi
Kieli SuomiAloitusvuosi 2002
Kustantaja Sanoma Media Finland OyKohderyhmä Treenaamisesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneet
Sport-lehti ilmestymispäivät 2020
NroIlmestyyLisätiedot
102.01.2020Kevyt olo liikkumalla ja syömällä. Urheilijan parhaat kasvisruoat. Treenitrikoot testissä.
203.02.2020Kolmen liikkeen pikaohjelma kiireiselle. Anemia ja rautavaraston täydennys. Treenisovellukset testissä.
302.03.2020Parhaat kyykkytreenit. Hiilihydraatit.
406.04.2020Juoksunumero.Vauhdin ja kestävyyden parantaminen. Ryhdin parantaminen kuntoon.Parhaat liikkeet selän vahvistamiseksi. Ateria ennen ja jälkeen treenin.
504.05.2020Retkeilyn ABC. Jalkojen ja pakaroiden hoitaminen. Vedenkestävät ripsivärit ja testissä.
6 – 708.06.2020Voimaa ja liikkuvuutta kesän helpoimmalla treeniohjelmalla. Polkujuoksuvinkit ja – varusteet. Kasvissyöjän salaatit.
803.08.2020Lihasten vahvistaminen. Niskajumi vai migreeni? Aamupalat.
97.9.2020Kuukaudessa kuntoon helpolla ruoka – ja liikuntaohjelmalla. Eroon jumeista parhailla liikkeillä ja välineillä. Sporttiliivit testissä.
1012.10.2020Rentouttava kotitreeni stressin lievittämiseen. Sokerin himon taltuttaminen. Voimat lopussa, syynä piilevä ahdistus?
11 – 1216.11.2020Käsivoimien vahvistaminen. Helpota hormonioireita. Sporttikellot testissä.