Seura – lehti

Alkaen: 47.00

  • Monipuolinen sisältö tarjoaa hyödyllistä tietoa kuin myös viihdyttää lukijaa
  • Haastatteluissa tärkeitä vaikuttajia ja mielenkiintoisia henkilöitä
  • Analysoi ja ottaa kantaa yhteiskunnan epäkohtiin ja herättää ajatuksia
  • Mukana Tv-ohjelmat, ristikot ja muita tehtäviä
  • 52 numeroa vuodessa!

Tilaa lehti

SKU: Seura Categories: ,

Description

Monipuolinen Seura – lehti tarjoaa koko kansalle hyötytietoa

Seura – lehti tarjoaa monipuolisen sisällön tavallisille suomalaisille. Jo vuodesta 1934 saakka toiminut lehti on saavuttanut vankan aseman suomalaisten keskuudessa ja se on koko kansan kestosuosikki ja maan suosituimpia aikakausilehtiä. Lehti tarjoaa paljon haastatteluita ja ihmiskohtaloita, joissa ääneen pääsevät tavalliset suomalaiset, yhteiskunnan vaikuttajat, huippu-urheilijat, presidentti ja muut merkittävät henkilöt. Tarinat ovat aitoja, luotettavasti kerrottuja asioita, joissa skandaaleita ei haeta.

Aiheiksi nostetaan myös tavallisen suomalaisen arki. Teemana on mm. luonnonsuojelu, töissä jaksamisen, vanhustenhoito ja köyhyys. Terveyteen ja hyvinvointiin liittyvät aiheet käydään laajasti läpi. Lukijoiden esittämiin terveyskysymyksiin vastaa lehden kysymys ja vastaus – palsta. Fyysisten sairauksien lisäksi puhutaan myös henkisestä hyvinvoinnista ja siihen liittyvistä aiheista, kuten, parisuhteet, muut ihmissuhteet, psykologia ja mielenterveys. Kysymys ja vastaus – palstan lisäksi lehdestä löytyy aitoja henkilökohtaisia tarinoita sairauksien kanssa elämisestä ja niistä toipumisesta.

Lehti analysoi ja tuo esiin yhteiskunnan epäkohtia herättäen ajatuksia lukijassa. Mukana on mielenkiintoisia henkilöitä, jotka toimivat politiikassa ja yrityselämässä. Nykyajan tapahtumien lisäksi hypätään myös historian syövereihin, käyden läpi lähihistoriaa kuin myös sotahistoriaa, jotka herättävät lukijoissa nostalgiantunnetta.

Ajanvietto-osio viihdyttää lukijaa

Seura – lehti tarjoaa myös laajan ajanvietto – ja viihdeosion. Aiheina on mm. urheilu, vinkkejä matkakohteen valintaan, terveellinen ruoka, Tv – ohjelmat ja parhaat ristikot ja muut tehtävät. Seura julkaisee myös erikseen olevan Seura superristikot ja Sudokut – lehden, josta löydät paljon aivojumppaa erilaisista tehtävistä. Seurasta löydät tyylituomarin arviot ja terävät palautteet julkkisten asuista. Lehti käy läpi myös kulttuuria; mitkä uutuuselokuvat kannattaa katsoa, uusimmat kirjat ja mielenkiintoiset museot ja taidemuseot. Viihdeosioon kuuluu myös nauruseuran hauskat vitsit, viikkohoroskoopit, sarjakuvat ja kilpailut, joista voit voittaa hienoja palkintoja.

Kestosuosikki on syystäkin saavuttanut suosionsa. Lehteä ollaan julkaistu jo yli 70 vuotta. Ensimmäinen Seura – lehti ilmestyi joulukuun 6. päivä vuonna 1934. Lehdellä on yli miljoona lukijaa.

Seura – lehti ilmestyy jopa 52 kertaa vuodessa. Tuhti lukupaketti tiheän julkaisukertojen päälle takaa sen, että saat mielenkiintoista luettavaa ympäri vuoden.

Tilaa koko kansan kestosuosikki Seura – lehti tarjoushintaan!
Maa Suomi Julkaisu 52 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 1934
Kustantaja Otavamedia O Kohderyhmä Koko kansalle!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Seura – lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *