Senioriterveys

Alkaen: 56.00

  • Laaja-alainen terveysopas seniori-ikäisille.
  • Tietoa fyysisestä -, psyykkisestä – sekä sosiaalisesta terveydestä.
  • Tarinoita vakavista sairauksista, niistä selviytymisestä ja niiden kanssa elämisestä.
  • Tietoa senioreiden seksuaalisuudesta, liikunnasta, ruokavaliosta, turvallisuudesta ja vapaa-ajan vietoista.

TILAUSVAIHTOEHDOT

8nr: kestotilaus 56,00€
8nr: määräaikainen 60,00€

Tilaa lehti

Categories: ,

Löydä halvin Senioriterveys Tarjous Lehtitukku.fi

Katso Senioriterveys ilmestymispäivät 2021


Kuvaus:

Senioriterveys on laaja-alainen terveysopas seniori-ikäisille. Se kertoo tietoa fyysisestä -, psyykkisestä – sekä sosiaalisesta terveydestä. Lehden keskeisiä asioita ovat aktiivinen arki sekä mukava ja turvallinen elämä. Lehdestä lukija voi lukea mielenkiintoiset artikkelit, jotka kertovat eri henkilöiden omakohtaiset tarinat vakavista sairauksista, niistä selviytymisestä ja niiden kanssa elämisestä. Senioriterveys-lehti opastaa ja neuvoo lukijaa tekemään hyviä päätöksiä varttuneemmassa iässä. Se kertoo luotettavaa tietoa ja ohjeistaa miten voit pitää itsesi hyvässä kunnossa pitkään sekä fyysisesti että henkisesti.

Fyysisen hyvinvoinnin lisäksi jokaiselle on tärkeää myös sosiaalinen ja psyykkinen hyvinvointi. Näistä huolehtimiseen lehti antaa luotettavaa tietoa ja neuvoja. Tietoa antavat alan asiantuntijat ja lehdessä esitetään erilaiset palvelut ikäihmisille.

Lehti tarjoaa paljon neuvoja matkailuun, harrastuksiin sekä vapaa-ajan viettoon. Seniori esittää erilaisia kulttuuripalveluja. Lehti antaa paljon tietoa myös turvallisuudesta, senioreiden seksuaalisuudesta, liikunnasta ja ruokavaliosta. Lehti on kattava terveysopas iäkkäämmille, josta varttuneemmat ihmiset saavat paljon hyötytietoa ja ideoita arkeen.

Hyödynnä Senioriterveys tarjous – Senioreiden terveysopas

senioriterveys ilmestymispäivät 2021

Katso myös nämä lehtitarjoukset:

Et Terveys tarjous  – +55v naisille suunnattu lehti, joka kertoo terveydestä ja hyvinvoinnista sekä opastaa kohti terveellistä elämää.


Tietoa Senioriterveys-lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 8 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint Oy Kohderyhmä Terveydestä kiinnostuneet seniorit

Senioriterveys ilmestymispäivät 2021

Numero Ilmestymispäivä Teema
1 Viikko 5 Terveellinen ravinto ja painon hallinta. Liikunta ja tarvikkeet . Vatsan ja suoliston hyvinvointi. Harrastaminen sekä uuden oppiminen.
2 Viikko 11 Perhe ja parisuhteet. Eläke, perinto, testamentit ja lakipalvelut. Palvelujen tilaaminen kotiin. Henkinen hyvinvointi, kipu ja hautaus.
3 Viikko 17 Iäkkäiden naisten terveys ja vaihdevuodet. Lääkäripalvelut sekä tarvittavat vitamiinit. Vaihtoehtohoidot. Treenaaminen kesäkuntoon.
4 Viikko 23 Matkustaminen. Autoilu turvallisesti. Teknologia avuksi arkeen. Omaishoito. Auringosta nauttiminen. Kesän monipuoliset tapahtumat.
5 Viikko 32 Terveellinen ruokavalio. Kolesteroli ja veren sokeri. Verenpaine ja oikea hoito. Aivoverenkiertohäiriöt. Arkielämän helpottajat sekä hyvä uni.
6 Viikko 39 Iäkkäiden miesten terveys. Lihaskunnon ylläpitäminen sekä turvallinen liikkuminen. Tuki – ja liikuntaelinten – sekä seksuaaliterveys. Rentouttavat kylpylät ja hoitolat. Terveysmatkat ja oikea ravinto.
7 Viikko 45 Muistisairaudet. Ihmissuhteiden ylläpito sekä turvaverkostot. Kuntoutus ja apuvälineet. Hyväntekeväisyys. Iloa ja hyötyä verkosta.
8 Viikko 50 Liikkuminen talvella. Talvilomailu, mökkeily ja lomaosakkeet. Kevyempi joulu. Lääkäripalvelut. Senioreiden erilaiset viihdepaketit.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Senioriterveys”