Ryhmä Hau

Alkaen: 39.60

 • Tv:stä tuttu Ryhmä Hau nyt myös lehtenä!
 • Tuttu partioryhmä auttaa Jännälahden asukkaita hätätilanteissa ja eri tehtävissä.
 • Lehti tarjoaa jännittäviä tehtäviä, joista lapsi oppii monia hyödyllisiä taitoja.
 • Jokaisessa numerossa mukana myös yllätyslahja.

TILAUSVAIHTOEHDOT

5nr: kestotilaus 39,60€ (-12%)
5nr: määräaikainen 48,50€
10nr: kestotilaus 68,00€(-24%)
10nr: määräaikainen 88,00€

Tilaa lehti

Category:

Löydä paras Ryhmä Hau Lehti Tarjous Lehtitukku.fi

Katso ilmestymispäivät 2021 ja 2022


Kuvaus:

Tv:stä tuttu lasten rakastettu Ryhmä Hau on koirapelastuspartio. Ryhmään kuuluu kahdeksan koiranpentua ja heidän johtajansa Riku. Ryhmä pelastaa Jännälahden asukkaat monista ongelmista ja vauhtia ja jännittäviä tilanteita riittää rutkasti.

Pentujen nimet ovat; Toma, Halti, Valpas, Vainu, Samppa, Kaja, Rekku ja Rolle. Jokaisella pennulla on omat ajoneuvonsa ja hienot erikoiskykynsä. Heillä on myös omat persoonallisuutensa, toiset ovat rohkeita ja toiset hieman arempia. Rakastetut koiranpennut pitävät kaikki kuitenkin yhtä ja haluavat olla kaikille avuksi ongelmatilanteissa ja hädässä.

Ryhmä Hau tarjoaa jänniä sekiä opettavia tehtäviä. Lehden avulla lapsi oppii useita eri taitoja, kuten kirjaimet ja numerot. Tehtävät kehittävät lapsen mielikuvitusta sekä luovuutta. Lehti tarjoaa viihdyttäviä seikkailuja ja jokainen numero sisältää myös hauskan yllätyslahjan.

Ryhmä Haun hahmoja:
 • Riku – Ryhmä Haun johtaja. Kekseliäs ja positiivinen poika on aina valmis auttamaan Jännälahden asukkaita erilaisissa ongelmissa. Hän on rakentanut ryhmän ajoneuvot ja vempaimet.
 • Vainu – Vainu on saksanpaimenkoira, joka toimii vakoojana ja poliisina. Hänellä on hyvä hajuaisti, mutta toisaalta on allerginen esimerkiksi höyhenille, pölylle ja kissoille.
 • Samppa – Dalmatialainen, joka työskentelee ensihoitajana sekä palokoirana. Hieman kömpelö mutta vitsikäs koira on luonteeltaan hieman arka ja ujo mutta aina valmis auttamaan kaikkia. Samppa pelkää lentämistä yli kaiken.
 • Kaja – Kaja on cockerspanielin ja villakoiran sekoitus Cockapoo. Hän ohjaistaa helikopteria ja on rohkea ja ketterä pentu, joka auttaa tehtävissä ilmasta käsin. Hän rakastaa lentämistä ja söpöjä eläimiä mutta pelkää kotkia.
 • Rekku – Sekarotuinen pentu, jonka erikoistaito on kierrätys. Hänen roska-autostaan löytyy aina kaikki tarpeellinen joka tilanteeseen. Rekku on taitava korjaan ja rakentaan mutta inhoaa vettä ja kastumista eikä pidä myöskään kylpemisestä.
 • Rolle – Englanninbulldoggi, joka on erikoistunut maansiirtoon ja kaivamiseen. Hän ajaa kaivinkoneella ja rakastaa työnsä lisäksi lautailua, ruokaa ja kylpyjä. Rolle pelkää hämähäkkejä, pimeää ja aaveita.
 • Toma – Labradorinnoutaja, joka on ryhmän vesipelastaja. Hän ajelee ilmatyynyaluksella, joka voi muuntautua sukellusveneeksi. Toma rakastaa vettä ja uimista.
 • Halti – Halti on husky, joka ajaa lumikissaa. Hänen erikoistaidoista on rutkasti hyötyä lumeen ja jäähän liittyvissä tehtävissä. Halti rakastaa ruokaa, kuten maksaa.
 • Valpas – Valpas on chihuahua, joka ajaa jeeppiä. Hänen erityiskykynsä on hyvä kuulo. Valpas puhuu myös espanjaa mutta pelkää pimeää.
 • Rex on berninkoira, joka liittyi ryhmään 7. tuotantokaudella. Hän osaa puhua dinosaurusten kieltä.

Hyödynnä Ryhmä Hau Lehti Tarjous – Tv:stä tuttu koirapelastuspartio

ryhmä hau lehti tarjous


Tietoa Ryhmä Hau lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Egmont Kustannus Oy Ab Kohderyhmä Lapset

Ilmestymispäivät 2022
Numero Ilmestymispäivä
1 12.1.2022
Ryhmä Hau ilmestymispäivät 2021
Numero Ilmestymispäivät
1 13.1
2 24.2
3 31.3
4 5.5
5 16.6
6 21.7
7 1.9
8 6.10
9 10.11
10 9.12

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ryhmä Hau”