Parnasso lehti

Alkaen: 39.00

  • Kirjallisuuslehti kaikille alan harrastajille sekä ammattilaisille
  • Haastaa lukijaa lukemaan ja tulkitsemaan kirjallisuutta moniulotteisesti
  • Kertoo kirjallisuuden nykytrendeistä ja sen tulevasta suuntautumisesta
  • Lehti julkaistaan 6 kertaa vuodessa

 

Tilaa lehti

SKU: Parnasso Category:

Description

Parnasso lehti on Suomen johtava kirjallisuuslehti kaikille alan harrastajille sekä ammattilaisille. Lehti on ajan tasalla pysyvä kirjallinen aikakausilehti, jossa on paljon mielenkiintoisia ja laadukkaita artikkeleita kaikista nimekkäistä kirjailijoista ja runoilijoista. Lehden asaintuntijat analysoivat sekä tuoretta nykykirjallisuutta, että iättömiä klassikoita sekä ruotii mitkä uutuudet ovat tulleet jäädäkseen ja mitä klassikoissa on tuoretta, jonka vuoksi ne nousevat aina ajankohtaiseksi.

Parnasso lehti arvostaa lukijoidensa ajattelukykyä ja haastaa heitä lukemaan ja tulkitsemaan kirjallisuutta moniulotteisesti. Lehden asiantuntijat arvostelevat vuosittain yli kaksisataa kirjaa. Lehti julkaisee mielenkiintoista kirjallista aineistoa, kuten runoja, novelleja ja esseitä. Sen lisäksi lehdessä on muuta ajankohtaista asiaa ja sisältöä, esimerkiksi ajankohtais – ja elokuvakolumnit, kuunnelma-arviot sekä kielipalsta. Parnasso lehden lukijana pysyt aina ajan tasalla kirjallisuudesta ja tiedät viimeisimmät kirjallisuusilmiöt. Mikäli työskentelet kirjallisuusalalla, on Parnasso lehti alan peruslukemistoa. Harrastajille lehti puolestaan tarjoaa hyvän mahdollisuuden täydentää tietämystään.

Suomen ainut kattava kirjallisuuslehti tietää missä kirjallisuus on tällä hetkellä ja mihin se on suuntautumassa. Laaja arvosteluosio suosittelee, mitä kannattaa lukea ja mitä ei. Lehti selittää kirja-alan taustat, sekä esittelee tekijät ja avaa mielenkiintoisimmat kirjallisuuskeskustelut.

Maa Suomi Julkaisu 6 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 1951
Kustantaja Otava media Oy Kohderyhmä Kirjallisuudesta kiinnostuneet

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Parnasso lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *