Metsästys ja Kalastus

Alkaen: 19.00

  • Erälehtien huippu, joka arvostaa metsästäjiä ja kalastajia
  • Monipuoliset ja luotettavat välinetestit
  • Aina ajan tasalla pysyvät uutiset välineistä ja eräelämän muutoksista
  • Lehti julkaistaan kuukausittain, 12 kertaa vuodess

Tilaa lehti

SKU: Metsästys ja Kalastus Category:

Description

Kuukausittain ilmestyvä Metsästys ja kalastus tuo aina tuoreimmat tiedot eräelämästä. Lehden sisältö koostuu monipuolisista välinetestauksista, tulevien ja käynnissä olevien kalastus – ja jahtikausia, erätarinoita ja paljon muuta.

Välinekokeiluissa testataan kaikki erämiehen tärkeät varusteet käytännössä. Eri varusteet, kuten aseet,patruunat, kalastusvälineet ja vaatteet kokeillaan ammattilaisten toimesta luonnollisissa olosuhteissa ja varusteista tuodaan kaikki tärkeä esille, mikä on erämiehille oleellista. Myös lukijat sekä asiantuntijat antavat tuotteista palautteen.

Metsästys ja kalastus – lehden vakiopalstoja ovat: Riistamailta ja kalavesiltä, Kuukauden kuva, M&K erätarina ja Tarkkana luonnossa. Lehti esittelee mahtavimmat saaliit ja saalistajatkin pääsevät lehdessä esille. Vuoden viimeisessä numerossa käsitellään samoja aiheita viihdyttävämmällä ja rennommalla otteella. Aiheita ovat mm. kirja-arvostelut, tarinoita erämailta ja muita reportaaseja.

Erämiehille lehti toimii luotettavana kumppanina niin kalavesillä kuin riistamaillakin. Lehti on täynnä upeita kuvia ja mielenkiintoisia artikkeleita. Lehti sopii niin miehille kuin naisillekin. Yhdistävät tekijät lukijoille ovat eräelämä, luonto ja luonnossa liikkuminen.

Jokaiselle erämiehelle ja – naiselle sopiva Metsästys ja kalastus nyt tarjoushintaan!
Maa Suomi Julkaisu 12 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Otavamedia Oy Kohderyhmä  Metsä – ja eräihmiset

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Metsästys ja Kalastus”

Your email address will not be published. Required fields are marked *