Matkaopas – lehti

Alkaen: 29.00

  • Suomen suurin matkailulehti
  • Mahtavia lukuelämyksiä erilaisista matkakohteista
  • Suosituimmat matkakohteet ja kiinnostavimmat paikat
  • Viimeisimmät matkailutrendit ja uutiset
  • Lehti julkaistaan 4 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

Category:

Description

Matkaopas – lehti on matkailusta kiinnostuneille henkilöille suunnattu opas. Lehti opastaa lukijaa matkustamiseen ja antaa hyödyllisiä neuvoja ja vinkkejä lomakohteista ja matkailuun liittyen. Suomen suurin matkailulehti ottaa huomioon matkailun nopeasti muuttuvan trendin, pysyen aina ajan tasalla ja kertoen lukijalle aina viimeisimmät uutiset ja ilmiöt. Lehti neuvoo turvallisuuteen ja terveyteen liittyvissä asioissa, mitkä on hyvä ottaa huomioon matkoilla. Lehden esittelemissä matkakohteisiin kuuluu, budjettireissut, risteilyt, kaupunkilomat ja valmiit pakettimatkat.

Matkaopas – lehti poimii kiinnostavimmat matkakohteet klassikkokohteista eksoottisimpiin matkakohteisiin. Lehti käy läpi perinteisemmät lomakohteet mutta myös erikoisemmatkin ympäristöt esitellään. Lehti esittelee myös kotimaan matkakohteitakin, joista voit löytää jännittäviäkin matkailuideoita.

Matkaopas – lehti vertailee ja tutkii matkakohteet asiantuntemuksella

Jokaisesta numerosta löydät hinta – ja kohdevertailuja. Lehti vertailee, tutkii ja suosittelee parhaimpia vaihtoehtoja ympäri maailmaa. Hintavertailut auttavat lukijaa uusien ja edullisten matkakohteiden etsinnässä. Lehden matkaoppaina toimivat sekä alan ammattilaiset että myös suomalaiset matkailijat itse. Lukija pääseekin tutustumaan myös muiden lukijoiden matkakokemuksiin. Muita vakioteemoja lehdessä on mm. kuluttajatieto, säästövinkit ja ruokamatkat, joita käsitellään jokaisessa numerossa. Matkaopas – lehti kerää myös lukijoiden kysymyksiä, joihin mm. matkalääkäri, valuuttaekspertti, vakuutusekspertti ja matkatoimistovirkailija vastaavat.

Katso myös matkailuun keskittyvä lehti Mondo.

Tilaa Matkaopas – lehti ja löydä parhaimmat matkakohteet!
Maa Suomi Julkaisu 4 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 1999
Kustantaja Sanoma Media Finland Oy Kohderyhmä  Matkailusta kiinnostuneet

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Matkaopas – lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *