Maku

Alkaen: 48.00

  • Joka numerossa vähintään 50 ammattilaisen ruokaohjetta
  • Kertoo ruokamaailman tapahtumista ja haastattelee suomalaisia ruoantuottajia
  • Esittelee uusimmat ruoka – ja juomauutuudet ja kodinkoneet
  • Lehti julkaistaan 8 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

SKU: Maku Category:

Description

Maku – lehti on suunnattu ruoanlaitosta ja leipomisesta innostuneille kotikokeille. Lehdestä saat runsaasti tietoa ruokamaailmasta ja sen viimeisimmistä trendeistä. Lehti inspiroi sinut  kokkaamiseen ja leipomiseen ja kokeilemaan välillä myös jotain uutta. Sen lisäksi lehti esittelee ruoka – ja juomauutuuksia, mukaan lukien viinit. Lehti haastattelee kotimaisia ruoantuottajia, hyödyntää jokaisen sesongin raaka-aineet ja antaa kattausideoita.

Jokaisessa numerossa on vähintään 50 ruokatoimittajien laatimaa ja kokeilemaa ruokaohjetta. Reseptejä löytyy niin arkeen kuin juhliinkin. Suolaisiin ja makeisiin herkkuihin, kuten pizzoihin, piirakoihin ja kakkuihin löydät monipuoliset ohjeet, joita on helppo noudattaa.

Maku esittelee ruoka – ja juomauutuuksien lisäksi myös parhaat kodinkoneet ja keittiöniksit. Lehdessä tutustutaan myös muihin ruokakulttuureihin eri puolelta maailmaa, joka antaa lukijalle innostusta kokeilemaan aivan jotain muuta ja uutta keittiössään. Lehti pysyy ruokamaailman nopeasti muuttuvassa maailmassa aina ajan tasalla. Uusimmat trendit ja ilmiöt käydään kattavasti läpi sekä lehden jokainen numero seuraa sesonkia, näin pitäen postiluukusta tipahtavan lehden aina ajankohtaisena.

Tilaa Maku ja loihdi herkulliset ruoat ja leivokset!
Maa Suomi Julkaisu 8 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja A-lehdet Oy Kohderyhmä Leipomisesta ja ruoanlaitosta kiinnostuneet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maku”

Your email address will not be published. Required fields are marked *