luontaisterveys ilmestymispäivät 2020

Luontaisterveys

Alkaen: 72.00

  • Erilaiset luonnonmukaiset hoitomenetelmät ja tuotteet.
  • Esittää luontaisterapian, luontaistuotteet sekä luonnonmukaiset lääkkeet.
  • Opastaa fyysisen, psyykkisen sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen.
  • Eri henkilöiden kokemuksia ja tarinoita elämäntapamuutoksesta ja vakavista sairauksista ja niiden parantumisesta.

Tilaa lehti

Löydä parhaat Luontaisterveys tarjoukset:

Lehtitukku.fi – 73,00€/10nr

Katso Luontaisterveys ilmestymispäivät 2020 tästä.

  • Kestotilaukset jatkuvat aina automaattisesti ja ovat edullisempi vaihtoehto määräaikaiseen tilaukseen verrattuna.

Kuvaus:

Luontaisterveys-lehti on monipuolinen julkaisu, joka esittää erilaisia luonnonmukaisia hoitomenetelmiä ja tuotteita. Lehdestä löytyy paljon hyötytietoa terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Lehden jutut ovat osittain myös henkilöiden kertomuksia, joissa käydään läpi hyvinvointia, elämäntapamuutoksia tai vakavia sairauksia ja niistä paranemisia eri hoitojen ja tuotteiden avulla.

Luontaisterveys-lehti tuntee perinteet. Lehti pysyy myös ajan tasalla hyvinvointia ja terveyttä edistävistä menetelmistä. Artikkelit esittävät monipuolisesti ajankohtaisia sekä uusia että vanhoja kansanperinteiden mukaisia hoitoja ja tuotteita. Lehti kertoo monipuolisesti eri hoitojen ja tuotteiden lisäksi myös henkilöiden omia kokemuksia ja tarinoita, jotka herättävät ajatuksia ja antaa hyötyvinkkejä hyvinvoivaan arkeen.

Hyvinvointi ja hyvä elämä on monen asian summa. Luontaisterveys-lehti tarjoaa paljon ajatuksia ja ohjeita elämän eri osa-alueille. Se opastaa fyysisen, psyykkisen sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Kokonaisvaltainen lukupaketti on monipuolinen ja mielenkiintoinen kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Lehden vakioaiheita ovat terveellinen ruokavalio, liikunta ja luonnonmukainen hoito ja – kauneudenhoito. Lehti esittää myös erilaista luontaisterapiaa sekä luontaistuotteita ja luonnonmukaisia lääkkeitä.

Lehden lukijakunta on kiinnostunut itsensä huolehtimisesta ja hyvinvoinnistaan. Terveellinen ruoka, liikunta ja hyvinvointia edistävät tuotteet ja elämäntavat ovat heille tärkeitä aiheita. Lehti on hyvinvoinnin ja luontaishoitojen asiantuntija, joka tarjoaa lukijalle parhaat vinkit terveyden edistämiseen. Luontaisterveys perehdyttää lukijan luonnonmukaisiin hoitomenetelmiin ja kertoo keinot terveysriskien ennaltaehkäisyyn. 

Hyödynnä Luontaisterveys-lehti tarjous ja lue parhaat ohjeet luonnonmukaiseen hyvinvointiin

luontaisterveys lehti tarjous

Katso muut tarjoukset:

Hyvä Terveys tarjous – Suomen suosituin ja luotetuin hyvinvointiin keskittyvä lehti, joka auttaa terveyden edistämiseen ja antaa energiaa elämään.


Tietoa Luontaisterveys lehdestä:
Maa SuomiJulkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint OyKohderyhmä Luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet

Luontaisterveys ilmestymispäivät 2020
NroIlmestymisviikkoTeema
1Viikko 5Painonhallinta ja syömishäiriöt. Kakkostyypin diabetes ja metabolia. Kevään kurssit ja tapahtumat. Liikuntavinkit hulavanteen käyttöön. Puurot.
2Viikko 9Rustot, nivelet ja luusto. Osteoporoosi. Alaraajojen verenkierto. Liikuntavinkkejä venyttelyyn ja kehonhallintaan. Juustot.
3Viikko 14Hyvä mieli ja seksuaaliterveys. Erilaiset vyvinvointimittarit ja -testit. Maksan hyvinvointi. Liikuntavinkit pyöräilyyn. Villivihannekset.
4Viikko 19Hiusten – , kauneuden – ja hammashoito. Kolesteroli ja verenpaine. Liikuntavinkit melontaan. Smoothiet.
5Viikko 25Luomuruoka ja luonnollinen koti. Migreeni ja keliakia. Vesijuoksu, uinti ja purjehdus. Sienet.
6Viikko 32Miehen terveys. Vitamiinit ja maitohappobakteerit. Syksyn kurssit ja tapahtumat. Aerobic. Juures- ja vihannesmehut
7Viikko 37Täydentävien hoitojen historia. Odotusaika ja lasten hyvinvointi. Taide terveyden tukena. Vaellus. Riistaruoka.
8Viikko 42Luonnonmukainen kosmetiikka. Naisen elämänkaari ja rintasyöpä. Kilpirauhanen. Liikuntavinkit voimisteluun. Hapanmaitotuotteet.
9Viikko 47Muisti ja uni. Liikunnan ja aivojen yhteys. Verisuonet. Eteeriset öljyt. Hiihtäminen. Kalaruuat.
10Viikko 51Hyvinvointimatkat. Kasvojen ja vartalon iho. Munuaiset. Terveelliset herkut ja Suomen luonnon superfoodit. Lihaskuntoharjoittelu. Keitot. Allergioiden siedätyshoito.