Luontaisterveys

Alkaen: 73.00

  • Erilaiset luonnonmukaiset hoitomenetelmät ja tuotteet.
  • Esittää luontaisterapian, luontaistuotteet sekä luonnonmukaiset lääkkeet.
  • Opastaa fyysisen, psyykkisen sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen.
  • Eri henkilöiden kokemuksia ja tarinoita elämäntapamuutoksesta ja vakavista sairauksista ja niiden parantumisesta.

TILAUSVAIHTOEHDOT

10nr: kestotilaus 73,00€
10nr: määräaikainen 79,00€

Tilaa lehti

Category:

Löydä halvin Luontaisterveys Lehti Tarjous Lehtitukku.fi

Katso Luontaisterveys ilmestymispäivät 2021


Kuvaus

Luontaisterveys-lehti on monipuolinen julkaisu, joka esittää erilaisia luonnonmukaisia hoitomenetelmiä ja tuotteita. Lehdestä löytyy paljon hyötytietoa terveyden ja hyvinvoinnin tueksi. Lehden jutut ovat osittain myös henkilöiden kertomuksia, joissa käydään läpi hyvinvointia, elämäntapamuutoksia tai vakavia sairauksia ja niistä paranemisia eri hoitojen ja tuotteiden avulla.

Luontaisterveys-lehti tuntee perinteet. Lehti pysyy myös ajan tasalla hyvinvointia ja terveyttä edistävistä menetelmistä. Artikkelit esittävät monipuolisesti ajankohtaisia sekä uusia että vanhoja kansanperinteiden mukaisia hoitoja ja tuotteita. Lehti kertoo monipuolisesti eri hoitojen ja tuotteiden lisäksi myös henkilöiden omia kokemuksia ja tarinoita, jotka herättävät ajatuksia ja antaa hyötyvinkkejä hyvinvoivaan arkeen.

Hyvinvointi ja hyvä elämä on monen asian summa. Luontaisterveys-lehti tarjoaa paljon ajatuksia ja ohjeita elämän eri osa-alueille. Se opastaa fyysisen, psyykkisen sekä sosiaalisen hyvinvoinnin edistämiseen. Kokonaisvaltainen lukupaketti on monipuolinen ja mielenkiintoinen kaikille terveydestä ja hyvinvoinnista kiinnostuneille. Lehden vakioaiheita ovat terveellinen ruokavalio, liikunta ja luonnonmukainen hoito ja – kauneudenhoito. Lehti esittää myös erilaista luontaisterapiaa sekä luontaistuotteita ja luonnonmukaisia lääkkeitä.

Lehden lukija on kiinnostunut hyvinvoinnistaan ja itsensä huolehtimisesta. Lukijalle tärkeitä asioita ovat terveellinen ruoka, liikunta, hyvät elämäntavat sekä hyvinvointia edistävät tuotteet. Luontaisterveys on luontaishoitojen asiantuntija, joka tarjoaa tietoa ja vinkkejä terveyden esistämiseen ja ylläpitoon luonnonmukaisesti. Lehti perehdyttää lukijat luonnonmukaisiin hoitomenetelmiin sekä kertoo eri keinot miten ennaltaehkäistä terveysriskejä.

Hyödynnä Luontaisterveys Lehti Tarjous – Luonnonmukaiseen hyvinvointiin perehtyvä lehti

luontaisterveys lehti tarjous

Katso muut tarjoukset:

Hyvä Terveys tarjous – Suomen suosituin ja luotetuin hyvinvointiin keskittyvä lehti, joka auttaa terveyden edistämiseen ja antaa energiaa elämään.


Tietoa Luontaisterveys lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint Oy Kohderyhmä Luonnonmukaisesta hyvinvoinnista kiinnostuneet

Luontaisterveys ilmestymispäivät 2021
Nro Ilmestymisviikko Teema
1 Viikko 4 Jooga kehon – ja mielen hyvinvoinnin kohottajana. Vastustuskyvyn vahvistaminen. Kilpirauhanen ja jalkapohjat. Sesongin hyvinvointivinkkejä. Hapattaminen. Kevään mielenkiintoisimmat kurssit ja tapahtumat.
2 Viikko 8 Pukeutuminen luonnonmukaisesti. Munuainen ja polvet. Sesongin hyvinvointivinkkejä.
3 Viikko 13 Luonnosta kerääminen rahaksi. Verenkiertoelimistön hyvinvointi. Sydänoireet ja hoito sekä ennaltaehkäisy. Sappi ja lantionseutu.
4 Viikko 18 Imunestokierto. Silmien hyvinvoinnin ylläpitäminen. Munasarjat ja kohtu. Käsien hyvinvointi.
5 Viikko 24 Hampaiden terveys. Miehen hyvinvointi. Selkä ja eturauhanen.
6 Viikko 31 Aamuvoimistelun vaikutus arjen aloittamiseen. Maksa, suolisto ja vatsa. Syyskauden mielenkiintoisimmat kurssit ja tapahtumat.
7 Viikko 36 Lapsen immuniteetin parantaminen. Diabeteksen luonnonmukainen hoito ja ennaltaehkäisy. Opas hyviin vitamiineihin. Haima, hartiat ja niska.
8 Viikko 41 Harjoittelu kehon painolla sekä tasapainon parantaminen. Korvien ja nenän hyvinvoinnin ylläpito. Aivolisäke, kasvot ja kaulat. Messunumero.
9 Viikko 46 Muistisairaudet sekä niiden ennaltaehkäisy. Hyvä uni. Allergiat ja siedätyshoito. Käpyrauhanen ja pää.
10 Viikko 51 Parisuhteen vahvistaminen ja jaksaminen. Rintarauhaset. Kehon osat päästä varpaisiin.

 


Luontaisterveys ilmestymispäivät 2020
Nro Ilmestymisviikko Teema
1 Viikko 5 Painonhallinta ja syömishäiriöt. Kakkostyypin diabetes ja metabolia. Kevään kurssit ja tapahtumat. Liikuntavinkit hulavanteen käyttöön. Puurot.
2 Viikko 9 Rustot, nivelet ja luusto. Osteoporoosi. Alaraajojen verenkierto. Liikuntavinkkejä venyttelyyn ja kehonhallintaan. Juustot.
3 Viikko 14 Hyvä mieli ja seksuaaliterveys. Erilaiset vyvinvointimittarit ja -testit. Maksan hyvinvointi. Liikuntavinkit pyöräilyyn. Villivihannekset.
4 Viikko 19 Hiusten – , kauneuden – ja hammashoito. Kolesteroli ja verenpaine. Liikuntavinkit melontaan. Smoothiet.
5 Viikko 25 Luomuruoka ja luonnollinen koti. Migreeni ja keliakia. Vesijuoksu, uinti ja purjehdus. Sienet.
6 Viikko 32 Miehen terveys. Vitamiinit ja maitohappobakteerit. Syksyn kurssit ja tapahtumat. Aerobic. Juures- ja vihannesmehut
7 Viikko 37 Täydentävien hoitojen historia. Odotusaika ja lasten hyvinvointi. Taide terveyden tukena. Vaellus. Riistaruoka.
8 Viikko 42 Luonnonmukainen kosmetiikka. Naisen elämänkaari ja rintasyöpä. Kilpirauhanen. Liikuntavinkit voimisteluun. Hapanmaitotuotteet.
9 Viikko 47 Muisti ja uni. Liikunnan ja aivojen yhteys. Verisuonet. Eteeriset öljyt. Hiihtäminen. Kalaruuat.
10 Viikko 51 Hyvinvointimatkat. Kasvojen ja vartalon iho. Munuaiset. Terveelliset herkut ja Suomen luonnon superfoodit. Lihaskuntoharjoittelu. Keitot. Allergioiden siedätyshoito.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Luontaisterveys”