Lego Ninjago

Alkaen: 39.60

  • Lego Ninjago sarjakuvalehti on tuttujen lego hahmoihin perustuva seikkailulehti.
  • Jokaisen numeron mukana tuotepussi.
  • Julisteita, sarjakuvia ja Tv- sarjan jakso-oppaita.
  • Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa.

TILAUSVAIHTOEHDOT

5nr: kestotilaus 39,60€ (-12%)
5nr: määräaikainen 48,50€
10nr: kestotilaus 68,00€ (-24%)
10nr: määräaikainen 88,00€

Tilaa lehti

Löydä halvin Lego Ninjago Lehti Tarjous Lehtitukku.fi

Katso ilmestymispäivät 2021 ja 2022


Kuvaus:

Vauhdikas Lego Ninjago-lehti on pienten poikien kestosuosikki! Lehdestä löydät kivoja tehtäviä, julisteita, sarjakuvia ja keräilykuvia pienille ninjoille. Lehdessä on myös mukana Lego Ninjago tv- jakso-oppaita sekä jokaisesta numerosta löydät yllättävät tuotepussin.

Lego Ninjago-lehti käsittelee samannimistä sarjaa, jossa sarjan tutut hahmot, kuten Kai, Cole, Zane Julien ja Nya, seikkailevat tutuissa kaupunkiympäristöissä. Lukija pääsee seuraamaan jännittäviä seikkailuja, jossa ninjat taistelevat pahaa vastaan. Jokaisella tarinan ninjalla on omat taustatarinansa ja erikoiskykynsä, johon lehdessä perehdytään.

Ninjojen maailmassa lymyää monenlaisia vihollisia ja vastustajia, joita vastaan ninjat taistelevat yhdessä. Nindroidit, piraatit, kiviarmeija, kummitussoturit, luurangot ovat ninjojen vihollisia, joita vastaan jokapäiväistä taistelua käydään. Mestari/Sensei Yang on ninjonen päävihollinen, joka asuu omassa kummitustemppelissään ja jolla on oma haamuoppilaista koostuva armeija. Jännittävä ja taianomainen tarina vie lukijansa mukanaan. Lego Ninjago-lehti on sarjan faneille ehdoton hankinta, joka tuo inspiraatiota ja sisältöä Lego Ninjago leikkeihin.

Lego Ninjago on jenkkitietokoneanimaatiosarja, joka perustuu samannimiseen lelusarjaan. Sarja esitettään Suomessa ensimmäisen kerran vuonna 2011, jolloin esiteltiin neljä pilottijaksoa. Vuotta myöhemmin esitettiin ensimmäinen tuotantokausi, jonka jälkeen sarjaa ollaan esitetty säännöllisesti.

Ninjat:

  • Kai: Punainen tulen mestari on yksi ninjoista, joka on valittu kultaisten aseiden suojelijaksi. Luonteeltaan Kai on äkkipikainen ja itsepäinen joka pitää videopeleistä. Kailla on sisko nimeltään Nya ja isä nimeltään Ray, jolta Kai peri tulen elementtivoimansa.
  • Nya: Kain sisko on veden mestari ja entinen Samurai X.
  • Jay Gordon: Sininen Ninja on salaman mestari, joka oppi Spinjitzun ensimmäisenä. Lapsena hän asui romuttamolla, jossa Jayn adoptiovanhemmat yhä asuvat. Kultainen ase Jayllä on Salamanunchaku ja hän on rakastunut Nyaan, Kain siskoon.
  • Cole: Musta Ninja ja maan mestari on oikeudenmukaisin ja vahvin ninja, jonka kultainen ase on Järistysviikate. Lohikäärmeet pelottivat Colea ennen. Colen isä oli lavaesiintyjä, joka toivoa pojan valitsevan saman ammatin. Cole kuitenkin karkasi taideyliopistosta.
  • Zane Julien: Valkoinen Ninja sekä Titaanininja ja jään mestari. Zane on robotti, joka osaa telepatiaa. Hänellä on lemmikki, joka on hänen ns. isänsä rakentama robottihaukka.
  • Lloyd Montgomery Garmadon: Vihreä ninja hallitsee oman energiaelementtinsä lisäksi kaikkia neljää eri elementtiä. Hänet tunnetaan Kultaisena Ninjana sekä Spinjitzu mestarina.

Hyödynnä Lego Ninjago – lehti tarjous ja tilaa pikkuninjojen suosikkilehti!

Lego Ninjago lehti ilmestymispäivät 2021

Katso myös nämä lehtitarjoukset:

Anime-lehti tarjous – Pohjoismaiden suurin animeen keskittyvä lehti vie lukijat animen ja mangan maailmaan.

Hämähäkkimies-lehti – Tuttu sankari tv:stä ja sarjoista, joka seikkailee nyt myös lehdessä.


Tietoa Lego Ninjagosta

Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Egmont Kustannus Oy Kohderyhmä Pikkuninjoille!

 


Ilmestymispäivät 2022
Numero Ilmestymispäivä
1 26.1.2022
Lego Ninjago lehti ilmestymispäivät 2021
Numero Ilmestyminen
1 3.2.
2 10.3.
3 14.4.
4 19.5.
5 30.6.
6 4.8.
7 8.9.
8 13.10.
9 17.11.
10 22.12.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lego Ninjago”