Kotivinkki

Alkaen: 112.00

  • Kotona viihtyville ihmisille suunnattu lehti
  • Teemana mm. koti, ruoan laitto ja leipominen, hyvinvointi, läheiset ja sisustaminen
  • Paljon ruokareseptejä arkeen ja juhliin
  • Jokaisessa numerossa pääteemana lukijoiden mieliaiheet
  • Lehti julkaistaan 24 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

SKU: Kotivinkki Categories: , ,

Description

Kotivinkki on tavallisille ihmisille suunnattu lehti, jonka teemoja ovat mm. koti, ruoan laitto, leipominen, läheiset ja sukulaiset, hyvinvointi ja sisustaminen. Käsillä tekeminen ja arkielämän haasteet ovat lehden ydinaiheita. Lehti tarjoaa myös ajatuksia herättäviä kysymyksiä ja muiden tavallisten ihmisten tarinoita, joista voit saada uutta näkökulmaa ja hyötyä vastoinkäymisiin ja haasteisiin elämässäsi.

Lehden keskeisiin aiheisiin kuuluu ruoanlaitto ja leipominen. Kotivinkki tarjoaa paljon erilaisia reseptejä juhliin sekä arkielämän piristykseksi. Yksinkertaiset ja maistuvat reseptit sopivat perheen jokaiselle, sekä sukulaisille ja vieraille. Resepteistä löydät kaikki klassiset ruoat kuin myös uutuudet ja trendikkäätkin herkut. Ruoan laiton lisäksi saat lehdestä myös hyödyllisiä vinkkejä puutarhan – ja kodinhoitoon, sekä muihin käsitöihin. Lukijat voivat myös itse vaikuttaa jokaisen numeron pääteemaan, joka valitaan lukijoiden lempiaiheista. Lehden sisältö kietoutuu aina vuodenaikaan ja tarjoaa näin ajankohtaista tietoa jokaisessa numerossa.

Kotona viihtyville ihmisille Kotivinkki on tuki ja ystävä arjessa. Saat paljon hyödyllistä tietoa, joka auttaa arkielämän haasteissa sekä inspiroi käsillä tekemiseen ja aktiivisuuteen. Edellä mainittujen aiheiden lisäksi lehti käsittelee myös perhe-elämää, lemmikkejä ja niiden hoitoa, kauneutta ja terveyttä sekä muotia. Yhteiskunnallisia asioita käydään myös läpi, joka saa ajattelemisen aihetta käsillä tekemisen lisäksi.

Tilaa Kotivinkki, joko itsellesi tai ystävällesi tarjoushintaan!

Arkielämän apu ja tuki

Maa Suomi Julkaisu 24 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja A-lehdet Oy Kohderyhmä Kotona viihtyville tavallisille ihmisille

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kotivinkki”

Your email address will not be published. Required fields are marked *