Kotiaarre

Alkaen:

  • Lehti, joka on suunnattu perheellisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, kodista ja hyvästä ruoasta.
  • Lehden ydinteemana on harkittu kuluttaminen, jossa tärkeintä on ekologisuus, pitkä käyttöikä sekä hyvä hinta-laatusuhde.
  • Tarjoaa vaihtoehtoja kestäviin ratkaisuihin ja erilaisiin pienen budjetin projekteihin.
  • Lukija löytää lehdestä mielenkiintoiset henkilöhaastattelut, herkulliset ruokareseptit ja pienen budjetin sisustamisideat.

Katso paras Kotiaarre Lehti Tarjous  – Pahoittelut, ei tarjouksia saatavilla


Kuvaus:

Kotiaarre – lehti on suunnattu perheellisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita sisustamisesta, kodista ja hyvästä ruoasta. Lehti on keskittynyt maailmalla ja meillä Suomessa positiiviseen muutokseen tapahtuneeseen harkittuun kuluttamiseen, jossa tärkeintä on ekologisuus, pitkä käyttöikä sekä hyvä hinta-laatusuhde. Kotiaarre on upea kokonaisuus, joka ihastuttaa visuaalisuudellaan ja antaa lukijoiden rahoille täyden vastineen vinkeillään ja ohjeillaan.

Kotiaarre keskittyy viisaisiin valintoihin, jossa ekologisuus on tärkeintä. Lehti paneutuu kestäviin ratkaisuihin ja erilaisiin pienen budjetin vaihtoehtoihin. Tuotteiden ominaisuuksissa huomioidaan niiden pitkä-ikäisyys ja ympäristötekijät. Valinnoilla pyritään tekemään järkeviä ratkaisuja, jossa tärkeintä on harkittu kuluttaminen ja luonto. Suurten rahasummien käyttö ylellisten tuotteiden ostamiseen ei lehdessä saa arvostusta.

Lehdestä löydät paljon vinkkejä ja ideoita kodin sisustamiseen. Lehden ydinsisältöä ovat sisustamisen lisäksi hyvä ruoka ja juoka sekä elämän ja asumisen tärkeät eri osa-alueet. Lehti on täynnä ihmisten tarinoita oikeasta elämästä. Aiheina ovat esimerkiksi hankalat taloustilanteet ja se, miten ihmiset ovat niistä selvinneet. Lehti tarjoaa myös herkullisia reseptejä sekä esittää hurmaavat esimerkkikodit.

Hyödynnä Kotiaarre Lehti Tarjous – Asumista ja elämistä viisailla valinnoilla

kotiaarre lehti tarjous

Kotiaarre ilmestymispäivät 2020
Numero Ilmestymispäivät Teema
1 27.12.2019 Valmistalot. Portaikot. Työtilaratkaisut. Parhaat unet oikeilla tuotteilla. Ihanat lastenhuoneet. Hyvä ja lämmin sisäilma.
2 27.2.2020 Keittiönumero. Kalusteet, varusteet ja ruokailuryhmät. Kodin siivous. Ruoan tilaaminen verkosta. Lattiat.
3 9.4.2020 Oleskelutilat. Sohvat, sohvaryhmät, nuojatuolit, matot, valaisimet, viihde-elektroniikka. Seinät.
4 11.6.2020 Lomakodin sisustaminen ja varustaminen sisällä ja ulkona. Saunat ja altaat.
5 20.8.2020 Makuuhuone-ekstra. Sängyt, vuodevaatteet, patjat, lakanat, yöpöydät ja kaapistot. Ovet ja ikkunat.
6 22.10.2020 Somiste-ekstra. Kodin valaistus, pienkalusteet, matot, tekstiilit ja astiat. Lämmitys. Joulu.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kotiaarre”