Kippari – lehti

Kippari – lehti

Alkaen: 24.50

  • Paljon käytännön hyötytietoa veneilijöille
  • Kiinnostavimmat veneuutuudet
  • Paljon monipuolisia testejä ja koeajoja
  • Korjaus – ja asennustöiden ohjeita
  • Julkaistaan 12 numeroa vuodessa

Tilaa lehti

tuotetunnus (SKU) Kippari Osasto:

Kuvaus

Kippari – lehti on moottoriveneisiin ja – veneilyyn liittyvä erikoislehti. Lehti käsittelee laajasti mm. moottorit, elektroniikan ja tarvikkeet sekä mukana on paljon esittelyitä ja testejä. Lehti luettelee parhaimmat veneilyyn liittyvät matkakohteet ja pääset lukemaan muiden veneilijöiden kokemuksia matkoista ja veneistä.

Moottorit ja veneet ovat lehden ydinsisältöä. Erityyppisiä veneitä käydään läpi niin pienet veneet kuin unelmajahditkin. Saat paljon käytännön tietoa lehden ohjeilla, jotka opastavat veneen huollossa, – korjauksessa, – kunnossapidossa ja – päivityksessä. Lehti tarjoaa myös ajo-ohjeita ja turvallisuusneuvoja sekä opastaa hyviin tuotehankintoihin.

Kippari – lehti on aina ajan tasalla ja tietää mitä veneilyssä tapahtuu sekä Suomessa että maailmassa. Lehti on suomalaisille veneilijöille suunnattu, joka osaa kertoa mikä suomalaisia veneilijöitä kiinnostaa. Lehti antaa neuvoja uusissa hankinnoissa, oli kyseessä sitten uusi vene, moottorit, elektroniikka, laitteet sekä tarvikkeet.

Mikäli olet kiinnostunut moottoriveneistä tai omistat sellaisen, on Kippari – lehti sinulle sopiva lehti. Lehti ilmestyy 12 kertaa vuodessa ja jokainen lehti on tuhti tietopaketti veneilyn maailmasta. Moottoriveneiden asiantuntija on mielenkiintoinen lukupaketti, joka antaa hyödyllistä tietoa kaikille moottoriveneiden ystäville.

Tilaa Kippari – lehti tarjoushintaan!

Muista lukea myös toinen veneilyyn liittyvä erikoislehti Vene.

Maa SuomiJulkaisu 12 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Otavamedia OyKohderyhmä Veneilystä kiinnostuneet

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kippari – lehti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *