Kiinteistö ja Energia

Alkaen: 65.00

  • Isännöintiin ja kiinteistöhuoltoon keskittyvä erikoislehti.
  • Kiinteistöalan ammattilaisille, isännöitsijöille ja taloyhtiön päättäijille.
  • Lehteä julkaistaan kahdeksan numeroa vuodessa, joista kaksi on kaksoisnumeroa.

TILAUSVAIHTOEHDOT

8nr: kestotilaus 65,00€
8nr: määräaikainen 72,00€

Tilaa lehti

Löydä halvin Kiinteistö ja Energia Lehti Tarjous  Lehtitukku.fi

Katso Kiinteistö ja Energia ilmestymispäivät 2021

 

Kuvaus:

Kiinteistö ja energia lehti on kaikille kiinteistöalan ammattilaisille suunnattu ammattilaislehti. Lehden kohderyhmää ovat esimerkiksi: rakentajat, isännöitsijät, taloyhtiön päättäjät, kiinteistön omistajat sekä suunnittelijat. Lehti käsittelee kiinteistöalaa moniulotteisesti. Aiheita ovat mm. kunnossapito, peruskorjaus, energiaratkaisut, taloyhtiöiden suunnittelu ja johtaminen sekä talotekniikka.

Kiinteistö ja Energia on ammattilehti, joka on vakiinnuttanut asemansa alan ammattilaisten keskuudessa. Lehti tavoittaa kaikki kiinteistöalan ammattilaiset, päättäjät sekä vaikuttajat. Jokainen numero käsittelee ajankohtaisia ja mielenkiintoisia teemoja alalta. Ammattilehti on jokaiselle alasta kiinnostuneelle tai ammattilaiselle, joka haluaa perehtyä kiinteistöalaan syvällisemmin.

Hyödynnä Kiinteistö ja Energia Lehti Tarjous – Kiinteistöalan ammattilaislehti

kiinteisto-ja-energia ilmestymispäivät 2021

Tietoa Lehdestä:

Maa Suomi Julkaisu 8 / vuosi. 2 Tuplanumeroa
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint Oy Kohderyhmä Kiinteistöhuollon ammattilaiset

Kiinteistö Ja Energia ilmestymispäivät 2021:

Numero Ilmestyminen Teema
1 Viikko 9 Hankesuunnittelu. Katto – ja putkiremontit. Julkisivut, ovet, ikkunat ja parvekkeet. Linjasaneeraukset. Isännöintitoimiston toimintaan tutustuminen.
2 Viikko 14 Huoltotyöt. Vakuutukset. Rahoitus. Arvonnousu. Hyvät ratkaisut energiatehokkuuden parantamiseksi. Kattoremontit. Lasitukset. Kuntotarkastukset droonien avulla.
3 Viikko 19 Aurinkoenergia. Maalämpö. Viherrakentaminen, piha ja asuinympäristö. Jätehuolto ja kierrätys. Sähköautojen latauspisteet. Kiinteistökoneet.
4 Viikko 24 Taloyhtiöiden antenni – ja sisäverkot. Piha – sekä asfalttityöt. Kulunvalvonta. Hälytysjärjestelmät, lukitus ja pelastussuunnittelu. Lämpo, vesi, sähkö ja ilmastointi.
5 Viikko 35 Lakiasiat. Valaistus isoissa taloyhtiöissä. Isännöinti. Strateginen suunnittelu.
6 Viikko 40 Taloyhtiöiden hissit. Vanhat ja uudet taloyhtiöt. Energiankulutuksen optimointi ja seuranta. Asuntokohtaiset vedenmittaukset. Sähkönkulutus. Lämmitysjärjestelmät. Energiainvestoinnit.
7 Viikko 45 Talopesulat, varastot sekä muut yhteiset tilat. Kiinteistöala ammattina ja koulutus. Puurakentaminen. Huolto – ja kunnossapitotyöt talvella. Savuhormin huolto taloyhtiöissä.
8 Viikko 50 Uudisrakentaminen. Sisäilma. Asuntorakentajat esittelyssä. Kiinteistö – ja asuntosijoittaminen. Puukerrostalot.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kiinteistö ja Energia”