Kaksplus

Alkaen:

  • Lapsiperheiden lehti, joka antaa vertaistukea vanhemmuuteen
  • Erilaisia tarinoita lapsiperheiden arjesta
  • Vinkkejä lapsen ruokailuun, pukeutumiseen ja vapaa-aikaan
  • Paljon asiantuntevia artikkeleita, joissa käydään läpi mm. terveyttä ja lapsiperheen hankintoja
  • Mukana myös paljon viihdyttäviä palstoja, jotka saa hymyn huulille
  • Ilmestyy 10 kertaa vuodessa
Category:

Katso halvin Kaksplus Lehti Tarjous

Ei tarjouksia.


Kaksplus on monipuolinen lehti, joka auttaa nykyvanhempia jaksamaan arkielämässä. Lehti tarjoaa vertaistukea niin isille kuin äideillekin. Lehdestä saat tietoa odotuksesta ja synnytyksestä sekä eri-ikäisten lasten maailmasta ja heidän parissa elämisestä.

Kaksplus käy läpi tavallista perhe-elämää ja parisuhdetta. Uuden tulokkaan syntyminen perheeseen muuttaa monen elämää ja odotusaikakin voi monelle olla hetki, joka herättää erilaisia ajatuksia. Lehti käsittelee monipuolisesti vanhemmuuden eri vaiheita. Teemoihin kuuluvat mm. vauvakuume, odotusaika, vauvan syntyminen ja sen vaikutus parisuhteeseen, lapsen hyvinvointi ja kasvatus. Lehti sopii vanhemmille tai odottaville äideille ja tuleville isille.

Ammattilaiset sekä muut vanhemmat jakavat lehdessä neuvoja kasvatukseen ja parisuhteeseen. Muita käsiteltäviä aiheita ovat mm. lapsen kehitys, lapsen hyvinvointi, perheen keskinäiset suhteet. Lehti käy läpi myös monia arkielämän asioita. Kodinhoito, ruokailu, työ ja raha ovat asioita, joiden ympärillä arki pyörii, ja joihin välillä voi tuntua olevan haastavaa löytää aikaa lapsiperheessä. Lehti antaa neuvoja siihen, miten otat hallintaan työn ja arjen ja huomiot sekä lapset että parisuhteen onnistuneesti. Ammattilaisten ja muiden vanhempien erilaiset näkökulmat asioihin takaavat sen, että saat tukea ja tietoa juuri tarvitsemallasi tavalla.

Ravitseminen ja ruokailu ovat myös tärkeitä teemoja, joihin lehdessä perehdytään. Kaksplus tarjoaa herkullisia reseptejä ja ohjeita ruuan laittoon ja leivontaan. Erilaisia reseptejä löytyy niin arjen keskelle kuin lasten syntymäpäiväjuhliinkin. Lapsiperheille räätälöidyt ruokaohjeet ja – reseptit ovat helppoja noudattaa, ja joista saat loihdittua varmasti kaikille maistuvat herkut!

Vertaistukea antava Kaksplus on hieno lukupaketti ja joka pysyy aina arjessa läsnä. Oli kyseessä sitten odotusaika tai elämä synnytyksen jälkeen, saat lehdestä aina vertaistukea arjessa jaksamiseen.

Tilaa Kaksplus tarjoushintaan nyt!

kaksplus ilmestymispäivät 2020

Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Otavamedia Oy Kohderyhmä Hevosista kiinnostuneet sekä hevosalan ammattilaiset

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kaksplus”