Inferno – lehti

Alkaen: 46.80

  • Raskaan rockin ja metallimusiikin erikoislehti
  • Mukana mm. haastattelut, keikka-, festari-, ja levyarvostelut
  • Tuhti lukupaketti, joka on täyttä asiaa raskaan musiikin saralta
  • Lehteä julkaistaan 11 numeroa vuodessa

Tilaa lehti

SKU: Inferno Category:

Description

Inferno – lehti on Suomen suurin raskaan rockin erikoislehti, joka käsittelee raskasta rockia ja metallimusiikkia laaja-alaisesti. Suomen neljänneksi suurin musiikkilehti julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2001.

Infernosta löydät kattavat haastattelut, artikkelit ja uutiset raskaan rockin maailmasta. Mukana on keikka- ja levyarvostelut sekä reportaaseja festareilta. Hevimusiikin ystäville Inferno – lehti tarjoaa paljon tietoa klassikkobändien taustoista ja kertoo uusimmista tulokkaista. Infernon kotisivuilta löytyy myös paljon muuta mielenkiintoista sen eri osioista, kuten Kuvagalleriat, Live – reportit, Kilpailut ja Heavy Cooking Club, jossa esitetään maukkaimpia ruokareseptejä.

Vuonna 2005 Inferno yhdistyi kilpailevan julkaisun, Hamaran kanssa. Vuoteen 2005 lehteä julkaisi Vuotin Inferno Kustannus Oy, kunnes lehden osti Popmedia. Popmedia julkaisee myös muita musiikkilehtiä, esimerkiksi Rumba – ja Soundi ovat saman katon alla julkaistavia lehtiä. Lehtien määrässä mitattuna Popmedia onkin suurin musiikkilehtikustantamo Suomessa.

Tilaa Inferno-lehti tarjoushintaan ja lue viimeisimmät keikka- ja levyarvostelut.
Maa Suomi Julkaisu 11 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 2001
Kustantaja  Pop Media Oy Kohderyhmä Raskaan musiikin ystävät

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Inferno – lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *