Ihana askartelulehti

Alkaen: 19.90

  • Lehti tarjoaa monipuolisesta askartelua.
  • Tekemistä monentaitoisille ja -ikäisille tekijöille.
  • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

Category:

Löydä paras Ihana Askartelulehtitarjous:

Lehtitukku.fi – 49,90€/7nr (-20%)

  • Kestotilaukset jatkuvat aina automaattisesti ja ovat edullisempi vaihtoehto määräaikaiseen tilaukseen verrattuna.

Ihana askartelulehti on Suomen monipuolisin käsityölehti. Lehti tarjoaa paljon inspiroivia ideoita, erilaisia askareita sekä ohjeita. Mukana on myös paljon hienoja kuvia. Lehden taustalla toimiva ammattiryhmä tuo lehteen aina jotain uutta ja yllätyksellistä.

Askartelulehdestä löydät eritasoisia töitä ja tekniikoita sekä lapsille, lapsenmielisille että aikuisille. Inspiroivat ideat antaa myös kouluille, kerhoille ja päiväkodeille 6ohjelmaa mitä voidaan järjestää.

Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle.

Lehti sisältää 16- sivuisen ohje – ja kaavasivuston ja tarjoaa runsaan kuvituksen.  Ihana askartelulehti julkaistaan 8 kertaa vuodessa, joista 3 on 100 – sivuisia erikoispaksuja numeroita.

ihana askartelulehti tarjous


Katso myös nämä lehtitarjoukset:

Suuri Käsityölehti tarjous vain 29,00e / 4 nroa ! – Kaikkien käsityöaikakausilehtien klassikko, joka on suunnattu kaikille käsitöiden ja askartelun ystäville.


Tietoa Askartelulehti Taikasta:
Maa SuomiJulkaisu 52 / vuosi
Kieli SuomiAloitusvuosi 2006
Kustantaja Otava media OyKohderyhmä Naiset/nuoret/taiteesta kiinnostuneet