Ihana askartelulehti

Alkaen: 19.90

Askartelun idealehti Taika on Suomen monipuolisin käsityölehti, joka tarjoaa paljon inspiroivia ideoita, erilaisia askareita sekä askarteluohjeita.

 

Tilaa lehti

SKU: Askartelun idealehti Taika Category:

Description

Ihana askartelulehti on Suomen monipuolisin käsityölehti. Lehti tarjoaa paljon inspiroivia ideoita, erilaisia askareita sekä ohjeita. Mukana on myös paljon hienoja kuvia. Lehden taustalla toimiva ammattiryhmä tuo lehteen aina jotain uutta ja yllätyksellistä.

Askartelulehdestä löydät eritasoisia töitä ja tekniikoita sekä lapsille, lapsenmielisille että aikuisille. Inspiroivat ideat antaa myös kouluille, kerhoille ja päiväkodeille 6ohjelmaa mitä voidaan järjestää.

Samojen kansien sisältä löytyy monitasoisia käsillä tekemisen ideoita aloittelijoille, lapsille ja lapsenmielisille, vaativampia töitä ja tekniikoita aikuisille, edullisia askarteluideoita kouluille, kerhoille ja päiväkodeille sekä muuta mielenkiintoista tekemistä jokaiselle käsillä tekijälle.

on Inspia Oy. Lehti sisältää 16- sivuisen ohje – ja kaavasivuston ja tarjoaa runsaan kuvituksen.  Ihana askartelulehti julkaistaan 8 kertaa vuodessa, joista 3 on 100 – sivuisia erikoispaksuja numeroita.

Maa Suomi Julkaisu 52 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 2006
Kustantaja Otava media Oy Kohderyhmä Naiset/nuoret/taiteesta kiinnostuneet

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Ihana askartelulehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *