Hevosurheilu

Alkaen:

  • Kertoo perusteellisesti eri lajien taustat ja faktat.
  • Lehti tarjoaa tietoa hevosurheilusta ja kertoo viimeaikaiset uutiset ja ilmiöt ravimaailmasta.
  • Opastaa hevostenhoidossa ja kaikessa hevosten hyvinvointiin liittyvissä asioissa.
  • Kattavat raportit ja vihjeet raveista.
Categories: ,

Katso paras Hevosurheilu Lehti Tarjous – – Päivitetään


Kuvaus:

Hevosurheilu kertoo perusteellisesti eri lajien taustat ja faktat. Se tarjoaa tietoa hevosurheilusta ja kertoo viimeaikaiset uutiset ja ilmiöt alan tiimoilta. Lehti on hevosurheilun asiantuntija ja kattava tietopaketti. Se syventyy aiheisiin suurella innolla ja ottaa kantaa päivänpolttaviin asioihin sekä tulevaisuuden ilmiöihin.

Asiajuttujen ja uutisten lisäksi Hevosurheilu – lehti esittää upeita hevos – ja henkilölähikuvia. Keskustelupalstalla lukija voi keskustella muiden alan ihmisten kanssa ajankohtaisista asioista. Lehti esittää raportit ja taustat tärkeimmistä raveista sekä antaa vihjeitä ravikierroksiin. Lehti esittää myös lähtölistat kaikkii Suomen Toto – ja paikallisraveihin.

Hevosurheilu tarjoaa paljon tietoa raviurheilun viimeaikaisimmista trendeistä ja ilmiöistä. Saat tietoa myös hevosten hoidosta, ruokinnasta, kengityksestä ja muusta hevoseen hyvinvointiin liittyvistä asioista. Hevosurheilu – lehden lukija on valveutunut ravimies – tai nainen, joka on kiinnostunut tämän päivän tuotetarjonnasta. Lehti onkin jokaisen raviurheilusta kiinnostuneet varma valinta!

Hyödynnä Hevosurheilu Lehti Tarjous – Hevosurheilun asiantuntija

hevosurheilu lehti tarjous

Katso myös nämä lehtitarjoukset:

7 Oikein – Toinen Suomen Hevosurhelulehti Oy:n kustantama erikoislehti, joka sisältää vihjeet, ohjelmat ja tallikommentit.


Tietoa Hevosurheilu lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 97 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 1924
Kustantaja Suomen Hevosurheilulehti Oy Kohderyhmä Hevosurheilusta kiinnostuneet

 

Arvostelut

Ei arvosteluja

Jätä ensimmäinen “Hevosurheilu” arvostelu