Hevosmaailma

Alkaen: 43.00

  • Hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu lehti
  • Tarjoaa paljon monipuolista ja ajankohtaista tietoa hevosista
  • Viimeisimmät tiedot raveista, hevoskilpailuista hevostalouden alalta
  • Lehti julkaistaan 6 kertaa vuodessa

TILAUSVAIHTOEHDOT

6nr: kestotilaus 43,00€
6nr: määräaikainen 49,00€

 

Tilaa lehti

Categories: ,

Löydä halvin Hevosmaailma Lehti Tarjous Lehtitukku.fi

Katso Hevosmaailma ilmestymispäivät 2021

Kuvaus:

Hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu Hevosmaailma on lehti, joka tarjoaa paljon monipuolista ja ajankohtaista tietoa hevosista. Hevosmaailma kertoo kuulumisia raviradoilta ja ratsastuskisoista sekä hevostalouden alalta. Lehti antaa neuvoja myös oikeiden varusteiden hankinnasta, hevosen terveydenhoidosta, sairauksista sekä paljon muuta. Saat lehdestä hyödyllistä tietoa hevosiin liittyen sekä voit lukea hevosalan tuoreimmat uutiset.

Hevosmaailma tarjoaa perusteellista tietoa hevosen hoitoon liittyen, kuten hevosen oikeaoppinen ruokinta ja terveydenhoito. Hevosen hoitoon sisältyy monia osa-alueita ja tuntevan eläimen hoito on vastuullista puuhaa. Terveellinen ravinto ja tarpeellinen liikunta on tärkeää eläimen hoidossa. Hevosen turkin ja ihon hoito sekä hevosen sairaudet on myös aiheita, joista tulee huolehtia. Ammattilehti opastaa jokaisessa näissä asiassa asiantuntevasti ja luotettavasti.

Hoitoasioiden lisäksi saat tietoa turvallisuudesta, mikä on huomioitavaa ratsastuksessa ja hevosten kanssa työskennellessä. Talliturvallisuus ja oikeat varusteet ovat aiheita, joita lehti käsittelee laajasti. Tutustut myös hevosen koulutukseen sekä ratsastustekniikkaan.

Pääset lukemaan muiden tarinoita esimerkiksi hevosen hankintaan liittyen. Lue ja tutustu erilaisiin hevosrotuihin ja niille tyypillisistä ominaisuuksista. Tutustu myös hevoskilpailuihin ja raveihin. Löydät lehdestä aina viimeisimmät uutiset, olet sitten ratsastuksen harrastaja, raviharrastaja tai hevosalan ammattilainen.

Jokainen lehden numeroa tarjoaa hyödyllistä ja mielenkiintoista asiaa, joihin lukija haluaa palata aina takaisin. Lehti tutustuttaa lukijan hevosalan maailmaan, josta lukija voi päivittää tietoa hevosista ja kaikkeen niihin liittyvästä.

Hevosmaailma – Hevosalan lehti ammattilaisille ja harrastelijoille 
  • Hevosten kasvattajille, omistajille sekä harrastajille suunnattu hevosalan huippulehti.
  • Lehti käsittelee mm. seuraavia aiheita: hevosten terveydenhoito, hevosten sairaudet, ruokinta, varusteet sekä alan turvallisuus.
  • Aina viimeisimmät uutiset niin ratsastuskisoista, raveista kuin hevostalouden alalta.
  • Tutustu hevosrotuihin ja niiden ominaisuuksiin sekä hevosen koulutukseen sekä ratsastustekniikkaan.
  • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.

Hyödynnä Hevosmaailma Lehti Tarjous – Monipuolista ja ajankohtaista tietoa hevosista

hevosmaailma lehti tarjous

Katso myös nämä tarjoukset:

Hevoshullu – Nuoremmille tarkoitettu hevosaiheinen lehti, joka kertaa kaiken hevosista, tarvikkeista ja hevosten hoidosta.

7 Oikein Lehti Tarjous – Rrikoislehti, joka sisältää raviohjelmat, vihjeet, ja tallikommentit.


Tietoa Hevosmaailmasta:
Maa Suomi Julkaisu 6 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint Oy Kohderyhmä Hevosista kiinnostuneet sekä hevosalan ammattilaiset

Hevosmaailma ilmestymispäivät 2021
Numero Ilmestymispäivät Teema
1 Viikko 7 Hevosharrastuksen aloittaminen. Tallikoiran elämää ja tallirakentaminen. Lajiesittelyt. Hevosharrastajat tarvittavat asusteet ja varusteet.
2 Viikko 14 Hevosen käsittely ja oikeanlaiset varusteet hevoselle. Hevosten hoito ja oikea ravinto. Valmennukset. Tallit. Laiduntarvikkeet. Messunumero.
3 Viikko 22 Raviharrastus ja raviradat. Hevosen kuljettaminen. Näyttelyt ja kilpailutoiminta. Kuninkuusravit.
4 Viikko 34 Hevoselle sopiva tallipaikka. Harrastustallin valitseminen. Tallilla työskentely. Tallivarusteet ja – tarvikkeet. Heinät ja kuivikkeet.
5 Viikko 43 Hevosten lihaksien ja nivelten oikea hoito. Hevosen hyvinvointi. Täydennysrehut. Lisäravinteet ja vitamiinit.
6 Viikko 49 Kasvatustoiminta. Oman hevosen vuokraus tai hankinta. Hevosala ammattina. Vakuutukset. Hevoskuljetukset.

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hevosmaailma”