Hevosmaailma

Alkaen: 42.00

  • Hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu lehti
  • Tarjoaa paljon monipuolista ja ajankohtaista tietoa hevosista
  • Viimeisimmät tiedot raveista, hevoskilpailuista hevostalouden alalta
  • Lehti julkaistaan 6 kertaa vuodessa

 

Tilaa lehti

Category:

Löydä paras Hevosmaailma lehtitarjous:

Lehtitukku.fi – 43,00€/6nr

  • Kestotilaukset jatkuvat aina automaattisesti ja ovat edullisempi vaihtoehto määräaikaiseen tilaukseen verrattuna.

Hevosen omistajille ja kasvattajille suunnattu Hevosmaailma on lehti, joka tarjoaa paljon monipuolista ja ajankohtaista tietoa hevosista. Hevosmaailma kertoo kuulumisia raviradoilta ja ratsastuskisoista sekä hevostalouden alalta. Lehti antaa neuvoja myös oikeiden varusteiden hankinnasta, hevosen terveydenhoidosta, sairauksista sekä paljon muuta. Saat lehdestä hyödyllistä tietoa hevosiin liittyen sekä voit lukea hevosalan tuoreimmat uutiset.

Hevosmaailma tarjoaa perusteellista tietoa hevosen hoitoon liittyen, kuten hevosen oikeaoppinen ruokinta ja terveydenhoito. Hevosen hoitoon sisältyy monia osa-alueita ja tuntevan eläimen hoito on vastuullista puuhaa. Terveellinen ravinto ja tarpeellinen liikunta on tärkeää eläimen hoidossa. Hevosen turkin ja ihon hoito sekä hevosen sairaudet on myös aiheita, joista tulee huolehtia. Ammattilehti opastaa jokaisessa näissä asiassa asiantuntevasti ja luotettavasti.

Hoitoasioiden lisäksi saat tietoa turvallisuudesta, mikä on huomioitavaa ratsastuksessa ja hevosten kanssa työskennellessä. Talliturvallisuus ja oikeat varusteet ovat aiheita, joita lehti käsittelee laajasti. Tutustut myös hevosen koulutukseen sekä ratsastustekniikkaan.

Pääset lukemaan muiden tarinoita esimerkiksi hevosen hankintaan liittyen. Lue ja tutustu erilaisiin hevosrotuihin ja niille tyypillisistä ominaisuuksista. Tutustu myös hevoskilpailuihin ja raveihin. Löydät lehdestä aina viimeisimmät uutiset, olet sitten ratsastuksen harrastaja, raviharrastaja tai hevosalan ammattilainen.

Hevosmaailma-lehden saat tilaajana kuusi kertaa vuodessa. Hyödyllinen ja mielenkiintoinen sisältö takaa sen, että haluat säilyttää lehdet pitkään ja palata aina takaisin vanhoihin numeroihin. Hyppää hevosten mielenkiintoiseen maailmaan ja päivitä tietojasi hevosista ja kaikkeen niihin liittyvästä!

Hevosmaailma – Hevosalan lehti ammattilaisille ja harrastelijoille 
  • Hevosten kasvattajille, omistajille sekä harrastajille suunnattu hevosalan huippulehti.
  • Lehti käsittelee mm. seuraavia aiheita: hevosten terveydenhoito, hevosten sairaudet, ruokinta, varusteet sekä alan turvallisuus.
  • Aina viimeisimmät uutiset niin ratsastuskisoista, raveista kuin hevostalouden alalta.
  • Tutustu hevosrotuihin ja niiden ominaisuuksiin sekä hevosen koulutukseen sekä ratsastustekniikkaan.
  • Lehti ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
Katso myös nuorille tarkoitettu hevoslehti Hevoshullu!
Tilaa Hevosmaailma edulliseen hintaan itselle tai lahjaksi ystävälle tai lapsellesi. Hevosia rakastaville ehdoton ykkönen!

hevosmaailma lehtitarjous

————————————-

Tietoa Hevosmaailmasta:
Maa SuomiJulkaisu 6 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Karprint OyKohderyhmä Hevosista kiinnostuneet sekä hevosalan ammattilaiset