Goal – Viimeisimmät jalkapallouutiset

Goal – Viimeisimmät jalkapallouutiset

Alkaen: 38.40

  • Eurooppalaisen huippujalkapalloilun ykköslehti
  • Huippupelaajien ja – joukkueiden kuulumiset ja haastattelut
  • Taulukot ja tilastot
  • Ilmestyy 12 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

tuotetunnus (SKU) Goal (suom.) Osasto:

Kuvaus

Goal on eurooppalaisen jalkapalloilun ykköslehti, joka kertoo sinulle viimeisimmät jalkapallouutiset. Saat lehdestä kaiken tiedon jalkapallomaailman tapahtumista. Mukana on mm. joukkue – ja pelaajaesittelyitä, haastatteluita, reportaaseja, taulukot ja tilastot ja paljon muuta taustatietoa ja faktoja huippujalkapalloiluun liittyen.

Goal kertoo lupaavista uusista kyvyistä. Starojen haastatteluita lukemalla saat tietää asioita, joita et muualta voi lukea. Tilastoissa käydään läpi maalitehokkuutta, pisteitä ja paljon muuta mielenkiintoista, joita seuraamalla pysyt kartalla parhaimmista pelaajista ja joukkueista.

Jalkapallouutiset käy läpi erilaisia aiheita, kuten pelaajien onnistumiset / epäonnistumiset, pelaajavaihdokset, tähtipelaajien ajatuksia ja tämän hetken kuumimmat ja halutuimmat pelaajat.

Jokaisesta numerosta löydät myös kiinnostavaa pientä tekemistä, kuten jalkapalloon liittyviä arvoituksia tai tietovisoja. Lehdessä on myös muuta pientä lisämaustetta faktatietojen lisäksi, esimerkiksi tähtipelaajien julkaisuja somessa. Goal – lehdessä on myös mukana aina hieno juliste, jonka jokainen jalkapallofani haluaa laittaa huoneensa seinälle!

Goal ilmestyy kuukausittain ja jokainen numero on tuhti tietopaketti jalkapalloilun maailmasta. Lehti on mainio lahja jalkapallofaneille, oli kyseessä sitten lapsi, nuori tai aikuinen!

Tilaa Goal ja lue lehdestä kiinnostavimmat jalkapallouutiset!
Maa SuomiJulkaisu 12 / vuosi
Kieli SuomiAloitusvuosi 2001
Kustantaja Egmont Kustannus OyKohderyhmä Kaikenikäisille futisfaneille

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Goal – Viimeisimmät jalkapallouutiset”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *