Gluteeniton Leivonta

Alkaen: 19.90

  • Herkulliset reseptit erikoisruokavaliota noudattaville
  • Helppoja ohjeita noudattamalla on leipominen hauskaa ja yksinkertaista
  • Erilaiset herkkureseptit esim.gluteeniton pulla, gluteeniton suklaakakku, gluteeniton muffinssi tai gluteeniton kinkkupiirakka
  • Paljon erilaisia leipäohjeita
  • Lehti ilmestyy neljä kertaa vuodessa ja kustantajana toimii Kolmiokirja Oy
Category:

Löydä paras Gluteeniton leivonta tarjous:

Ei tarjouksia..


Gluteeniton leivonta – lehti tarjoaa maittavia reseptejä ja makuelämyksiä erikoisruokavaliota noudattaville. Lehti neuvoo hyvillä ohjeilla, joiden mukaan leipominen on hauskaa ja vaivatonta. Gluteenittomien leivosten ei tarvitse olla yksipuolisia, vaan ne voivat olla mielikuvituksia ja erittäin herkullisia. Gluteeniton leivonta – lehden herkut maistuvat varmasti kaikille! Oli kyseessä sitten gluteeniton pulla, gluteeniton muffinssi, gluteeniton suklaakakku tai gluteeniton kinkkupiirakka, niin löydät lehdestä varmasti ohjeet näihin herkullisiin leivoksiin.

Täytekakut, piiraat, pikkuleivät ja makeiset kuuluvat juhliin ja täydentävät arkea. Lehdestä löydät ohjeet näihin, sekä jokaisesta numerosta voit lukea erilaisia leipäohjeita. Lehti huomio myös leivonnan ajankohtaiset trendit ja esittelee uusia tuotteita ja ideoita. Saat paljon neuvoja gluteenittomaan arkeen ja erikoisruokavalioon.

Mikäli sinulla on keliakia, vilja-allergia tai sinulla on yliherkkyyttä gluteenille, on lehti hyvä apu sinulle arjessa ja leivonnassa. Lehden inspiroivilla ideoilla saat leivottua herkullisia leivoksia niin arkeen kuin juhlaankin.

gluteeniton leivonta lehtitarjous

Maa Suomi Julkaisu 4 / vuosi
Kieli Suomi Perustamisvuosi 2016
Kustantaja Kolmiokirja Oy Kohderyhmä Keliaakikot ja gluteenittomasta ruoasta kiinnostuneet

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Gluteeniton Leivonta”