Glorian ruoka ja viini

Alkaen: 29.00

  • Lehti ruoan ja viinin ystäville
  • Paljon herkullisia reseptejä juhliin ja arkeen
  • Alan ammattilaisten haastatteluja
  • Tietoa hienoimmista ravintoloista, ruokamatkakohteista, uutuusviineistä ja paljon muuta
  • Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa

Tilaa lehti

Category:

Description

Glorian ruoka ja viini on laadukas ruokalehti hyvän ruoan ystäville. Lehti tarjoaa herkulliset ja laadukkaat reseptit ja ruokaohjeet oli kyseessä sitten juhlatarjoilut, romanttinen illallinen tai arkiruoka. Lehti käy läpi mielenkiintoisia aiheita ruoan ympärillä ja tarjoaa paljon inspiraatiota ja ideoita erilaisiin ruokatarjoiluihin.

Glorian ruoka ja viini – lehden reseptit ovat herkullisia ja toimivia, jotka ammattilaiset ovat testanneet onnistuneeksi. Kesäisin lehti tarjoilee reseptejä herkullisimpiin grilliruokiin ja talvella keskitytään joulupöydän herkkuihin. Lehti tarjoaa myös paljon muita reseptejä erilaisiin juhliin, kuten valmistujaisjuhlat, syntymäpäiväjuhlat tai häät. Ruoan lisäksi lehti keskittyy myös juomiin, erityisesti viiniin. Viinin ystävät saavat lehdestä hyviä viinisuosituksia niin uutuuksista kuin vanhemmistakin viineistä.

Tulet tutustumaan lehden avulla ruokamaailman uusimpiin trendeihin. Voit lukea lehdestä alan ammattilaisten haastatteluja, ruokamatkakohteista, hienoimmista ravintoloista ja muista ruokaan ja viiniin liittyvistä ilmiöistä. Lehti sisältää paljon tietoa kaikille ruoan ja viinin ystäville.

Tilaa Glorian ruoka ja viini tarjoushintaan!
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Sanoma media finland Oy Kohderyhmä Kaikki ruoan ja viinin ystävät!

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Glorian ruoka ja viini”

Your email address will not be published. Required fields are marked *