Fit

Alkaen: 29.90

  • Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti.
  • Inspiroi elämäntapamuutokseen ja hyvään sekä terveelliseen elämäntapaan.
  • Motivoi liikkumaan.
  • Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset  mukana treeniohjelmien suunittelemisessa.

TILAUSVAIHTOEHDOT

Valitse paras Fit Lehti Tarjous:

5nr: kestotilaus 29,90€ 
5nr: määräaikainen 34,90€
10nr: kestotilaus 49,90€
10nr: määräaikainen
59,90€

Tilaa lehti

Category:

Löydä halvin Fit Lehti Tarjous Fokusmedia.fi – Tee Fit lehti tilaus nyt ja saat ylimääräisen lehtinumeron!

Katso ilmestymispäivät 2021

Kuvaus:

Fit on Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti. Mikäli haluat näyttää hyvältä ja urheilulliselta, on Fit- sinulle sopiva lehti. Se toimii lukijan omana personal trainerina, joka motivoi ja inspiroi lukijaa tehokkailla ja hauskoilla treeniohjelmillaan. Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset ovat olleet mukana suunnittelemassa Fit-lehden treeniohjelmat. Treenin lisäksi lehti nostaa esille terveellisen ravinnon ja elämäntavat. Fit antaa hyödyllistä tietoa treeni-ilmiöistä ja – välineistä, jonka avulla saat itsesi näyttämään sporttiselta.

Lehti tarjoaa paljon inspiraatiota treenaamiseen artikkeleillaan ja kuvillaan. Keskeisiä asioita lehdessä ovat ruoka, liikunta, treeni ja motivaatio. Sen lisäksi saat hyödyllistä tietoa kauneudenhoitoon, ihonhoitoon ja meikkaukseen. Lehti antaa myös vinkkejä pukeutumisessa. Sen tehokkailla mutta helpoilla neuvoilla saat itsesi näyttämään hyvältä ja ennen kaikkea voimaan hyvin.

Fit lehti auttaa lukijoita saavuttamaan unelmavartalon. Inspiroivat ja tehokkaat treeniohjeet edistää lukijan terveyttä ja hyvinvointia sekä kannustaa elämäntapamuutokseen kohti hyvää elämää. Lehti motivoi urheilulliseen ja terveelliseen elämään.

Hyödynnä Fit Lehti Tarjous – Tee Fit lehti tilaus nyt ja saat ylimääräisen numeron!

fit lehti tilaus

 

Katso myös nämä lehtitarjoukset:

Sport Lehti Tarjous -Naisille suunnattu liikkujan lehti, joka tarjoaa uusia ideoita kehon kunnon ylläpitämiseen.

Kunto Plus Lehti Tarjous – Itsestään huolehtiville muotitietoisille naisille suunnattu kuntoilulehti.


Tietoa Fit-lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Fokus Media Finland Oy Kohderyhmä Liikunnasta, hyvinvoinnista ja ulkonäöstä kiinnostuneet.

fit lehti tarjous

Fit ilmestymispäivät 2022
Nro Ilmestyy Lisätiedot
1 5.1.2022 Teema: Löydä liikunnan ilo. Vältä aloittelevan treenaajan virheet. FIT AWARDS: Vuoden 2022 tärkeimmät hyvinvointi-ilmiöt. Talven ruokaisat keitot.
2 2.2.2022 Teema: Hiihtoekstra. Näin valitset sukset, tekniikkavinkit ja oheisharjoittelu. Maittavat pikapadat.
3 02.03.2022 Teema: Pikatreenit. Nopeasti kuntoon: 10-30 minuutin ohjelmat. Vedenkestävät ripsivärit. Keveät keitot.
4 06.04.2022 Teema: Juoksuekstra. Testissä juoksulenkkarit. Asiantuntijan oheisharjoitteluvinkit. Tankkaa hiilareita.
5 11.05.2022 Teema: Retkiekstra. Kiinnostavat luontokohteet, varusteopas ja eväät. Huolla ja hoida jalkojasi.
6 15.06.2022 Teema: Mielen hyvinvointi. Vaali aivojasi. Arkiliikunnan valtit. Parhaat varusteet vesilajeihin. Kepeästi kasviksista.
7 10.08.2022 Teema: Vahva keho. Treenarin parhaat teholiikkeet. Vatsatreenin ABC. Treenivaatteiden osto-opas. Arkiruokien ravitsevat klassikot.
8 14.09.2022 Teema: Saliekstra. Tehokas kuntosaliohjelma. Opas kuntosalijäsenyyden valitsemiseen. Panosta proteiiniin.
9 19.10.2022 Teema: Ravitsemusekstra. Liikkujan vitamiinit. Terve vatsa: rauhoita suolisto. Huonon hiuspäivän parhaat niksit.
10 23.11.2022 Teema: Joogaekstra. Tutkittua tietoa palautumisesta. Talven sporttimuoti. Terveelliset välipalat.
Fit-lehti ilmestymispäivät 2021
Nro Ilmestyy Teema
1 07.01.2021 Ilo irti liikunnasta. Täydellinen kunto-ohjelma peruskunnolle. Osto-opas treenitrikoille.Valmiskeitot sekä hoitovinkit talvi-iholle.
2 03.02.2021 Innostu eri talvilajeista. Sporttiset alusasut. Energiset sitrushedelmäreseptit. Hiuspohjan hoito ja ongelmat.
3 03.03.2021 Juoksukauteen valmistautuminen. Joogaohjelma juoksijoille, jalkaterien jumppaaminen sekä asiaankuuluvat varusteet. Huulten hoitaminen
4 07.04.2021 Pyöräilykauden aloitus. Sopivan pyörän löytäminen tarpeisiisi sekä pyöräilyvarusteet. Testissä proteiinivälipalat. Vedetön kosmetiikka.
5 12.05.2021 Suuri retkeilyopas. Reittivinkit, varusteet sekä retkieväät. Ryhdin kohentaminen. Ruokaisat salaatit. Aurinkosuojat.
6 16.06.2021 Nopeat treenit ulkona. Keskivartalon treenaaminen sekä polkujuoksu. Testissä kevyet kesäjuomat. Grillaajan kasvisherkut.
7 11.08.2021 Kolme erilaista motivoivaa treeniohjelmaa. Kauden viimeisimmät treenimuodit. Nopea ja ravitseva aamupala. Vartalonhoito.
8 15.09.2021 Arkiruoka ja ravitsemusopas. Helpot arki-illan reseptit. Lihasten kasvattaminen. Miten saada hehkuvat kasvot?
9 20.10.2021 Kotitreenit sekä välineet. Hyvät online-treenit ja aplikaatiot kotiin. Nivelten vahvistaminen. Allergiaystävällinen kosmetiikka.
10 24.11.2021 Stressi ja stressinlievitys. Lempeät urheilulajit. Hyvän omantunnonherkut. Luomumeikit.

Fit.fi verkkosivun tuoreimpia uutisia:

Julkaistu 29.08.2021

Tasapainoinen talous tukee fyysistä sekä henkistä hyvinvointia

Oman talouden hyvä tasapaino tukee henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Hyvinvointi ei tarkoita pelkästään terveellistä ravintoa, lepoa, liikuntaa ja hyviä ihmissuhteita. Yksi hyvinvointiin liittyvä tärkeä asia on myös vakaa taloudellinen tilanne. 

Vakaa taloudellinen tilanne ja sille asetettu merkitys on toki yksilöllistä. Toiset kokevat hyvän taloudellisen tilanteen tuovan turvaa ja toisille se merkitsee taas vapautta ja riippumattomuutta. Jotkut puolestaan eivät aseta suurta merkitystä tälle ja voivat kuitenkin hyvin. On kuitenkin selvää, että hyvä taloudellinen tilanne vaikuttaa positiivisesti muihinkin arkisiin asioihin ja elämään ylipäänsä. Epävakaa taloudellinen tilanne puolestaan aiheuttaa stressiä, huolta ja häpeää, jotka näkyvät henkisenä pahoinvointina.

Raha-asioiden kanssa kamppaileva henkilö saattaa pahimmillaan vetäytyä sosiaalisista tilanteista ja ahdistua. Fyysisenä pahoinvointina rahahuolet näkyvät stressinä ja yöunien laadun heikkenemisenä. Kun yöunet häiriintyy, lisääntyy pahoinvointi entisestään kun jaksaminen heikkenee. 

Kulutustapoja voidaan toki muuttaa ja niihin pätevät samat säännöt kuin elämäntapamuutoksiinkin. Oppimiseen voi mennä aikaa ja takapakkeja tulee varmasti. Silloin tulee olla itselleen armollinen mutta sinnikkyyttä vaaditaan.

Muutamia vinkkejä edullisimpiin ja terveellisiin valintoihin

  • Suunnittele ateriat etukäteen, jotta heräteostoksia ei tule
  • Hyödynnä hävikkiruoka
  • Osta edullisia kausituotteita
  • Mikäli salikorttiin ei ole varaa, hyödynnä ulko – ja kotitreeni
  • Pohdi voisitko vaihtaa mahdollisen suoratoistopalvelun kuukausimaksun salikorttiin

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fit”