fit lehti ilmestymispäivät 2020

Fit

Alkaen: 28.00

  • Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti.
  • Inspiroi elämäntapamuutokseen ja hyvään sekä terveelliseen elämäntapaan.
  • Motivoi liikkumaan.
  • Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset  mukana treeniohjelmien suunittelemisessa.
Löydä paras Fit-lehti tarjous:

Katso Fit-lehti ilmestymispäivät 2020 tästä


Fit on Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti. Mikäli haluat näyttää hyvältä ja urheilulliselta, on Fit- sinulle sopiva lehti. Se toimii lukijan omana personal trainerina, joka motivoi ja inspiroi lukijaa tehokkailla ja hauskoilla treeniohjelmillaan. Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset ovat olleet mukana suunnittelemassa Fit-lehden treeniohjelmat. Treenin lisäksi lehti nostaa esille terveellisen ravinnon ja elämäntavat. Fit antaa hyödyllistä tietoa treeni-ilmiöistä ja – välineistä, jonka avulla saat itsesi näyttämään sporttiselta.

Lehti tarjoaa paljon inspiraatiota treenaamiseen artikkeleillaan ja kuvillaan. Keskeisiä asioita lehdessä ovat ruoka, liikunta, treeni ja motivaatio. Sen lisäksi saat hyödyllistä tietoa kauneudenhoitoon, ihonhoitoon ja meikkaukseen. Lehti antaa myös vinkkejä pukeutumisessa. Sen tehokkailla mutta helpoilla neuvoilla saat itsesi näyttämään hyvältä ja ennen kaikkea voimaan hyvin.

Fit auttaa lukijaa saavuttamaan unelmavartalon. Se edistää lukijan terveyttä ja hyvinvointia sekä kannustaa elämäntapamuutokseen ja hyvään ja terveelliseen elämään.

Hyödynnä Fit-lehti tarjous ja treenaa itsesi huippukuntoon!

fit lehti tarjous

Tietoa Fit-lehdestä:
Maa SuomiJulkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Fokus Media Finland OyKohderyhmä Liikunnasta, hyvinvoinnista ja ulkonäöstä kiinnostuneet.

Fit-lehti ilmestymispäivät 2020
NroIlmestyyTeema
108.01.2020Testissä proteiinilisät ja kevyttuotteet. Rasitusvammojen välttäminen. Uimakoulu alkaa.
205.02.2020Kaverin kanssa treenaaminen. Sporttialusasut. Koeajossa kosteuttavat vartalohoidot. Kesän treenilomat. Treeni ja allergia. Yksinkertaiset keitot.
304.03.2020Juoksukengät, – vaatteet ja – varusteet. Oikea ravinto juoksijalle. Jalkavaivat. Urheilukosmetiikka.
408.04.2020Uutuuspyörät ja varusteet. Luomuliikunta. Testissä kevythoidot. Herkulliset munareseptit.
513.05.2020Luonnossa liikkuminen. Kehonpainotreeni metsässä ja retkieväät. Aurinkosuojat sekä urheilullinen rantamuoti. Aineenvaihdunta ja rasvanpoltto.
617.06.2020Raikkaat kesäherkut. Rantatreenit. Vahva keskivartalo. Liikkujan kesähiukset. Instagram-vaikuttajien tyylit.
712.08.2020Kiireisen henkilön täsmätreenit. Terveellistä arkiruokaa nopeasti. Kiireen ja stressin taltuttaminen. Hyvinvointivaikuttajien kosmetiikan luottotuotteet.
816.9.2020Liikkujan vegeruokavalio. Syyskauden juoksumuoti. Uudenlaiset sisäliikuntalajit. Oikein hengittäminen. Meikit, jotka kestävät sään ja treenin. Suoliston hyvinvointi. Ravintolisät testissä.
921.10.2020Venyttely ja liikkuvuus. Hyvä uni ja palautumisen merkitys. Vastustuskyvyn parantaminen. Herkulliset pataruuat. Kädet kuntoon.
1025.11.2020Kotona treenaaminen. Treenivälineet kotiin. Joululahjaekstra. Terveellinen aamiainen. Hemmottele jalkoja.