Fit

Alkaen: 29.90

  • Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti.
  • Inspiroi elämäntapamuutokseen ja hyvään sekä terveelliseen elämäntapaan.
  • Motivoi liikkumaan.
  • Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset  mukana treeniohjelmien suunittelemisessa.

TILAUSVAIHTOEHDOT

Valitse paras Fit Lehti Tarjous:

5nr: kestotilaus 29,90€ 
5nr: määräaikainen 34,90€
10nr: kestotilaus 49,90€
10nr: määräaikainen
59,90€

Tilaa lehti

Category:

Löydä halvin Fit Lehti Tarjous Fokusmedia.fi – Tee Fit lehti tilaus nyt ja saat ylimääräisen lehtinumeron!

Katso ilmestymispäivät 2021

Kuvaus:

Fit on Suomen suurin treeniin ja hyvinvointiin erikoistunut lehti. Mikäli haluat näyttää hyvältä ja urheilulliselta, on Fit- sinulle sopiva lehti. Se toimii lukijan omana personal trainerina, joka motivoi ja inspiroi lukijaa tehokkailla ja hauskoilla treeniohjelmillaan. Suomen johtavat liikunta-ammattilaiset ovat olleet mukana suunnittelemassa Fit-lehden treeniohjelmat. Treenin lisäksi lehti nostaa esille terveellisen ravinnon ja elämäntavat. Fit antaa hyödyllistä tietoa treeni-ilmiöistä ja – välineistä, jonka avulla saat itsesi näyttämään sporttiselta.

Lehti tarjoaa paljon inspiraatiota treenaamiseen artikkeleillaan ja kuvillaan. Keskeisiä asioita lehdessä ovat ruoka, liikunta, treeni ja motivaatio. Sen lisäksi saat hyödyllistä tietoa kauneudenhoitoon, ihonhoitoon ja meikkaukseen. Lehti antaa myös vinkkejä pukeutumisessa. Sen tehokkailla mutta helpoilla neuvoilla saat itsesi näyttämään hyvältä ja ennen kaikkea voimaan hyvin.

Fit lehti auttaa lukijoita saavuttamaan unelmavartalon. Inspiroivat ja tehokkaat treeniohjeet edistää lukijan terveyttä ja hyvinvointia sekä kannustaa elämäntapamuutokseen kohti hyvää elämää. Lehti motivoi urheilulliseen ja terveelliseen elämään.

Hyödynnä Fit Lehti Tarjous – Tee Fit lehti tilaus nyt ja saat ylimääräisen numeron!

fit lehti tilaus

 

Katso myös nämä lehtitarjoukset:

Sport Lehti Tarjous -Naisille suunnattu liikkujan lehti, joka tarjoaa uusia ideoita kehon kunnon ylläpitämiseen.

Kunto Plus Lehti Tarjous – Itsestään huolehtiville muotitietoisille naisille suunnattu kuntoilulehti.


Tietoa Fit-lehdestä:
Maa Suomi Julkaisu 10 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Fokus Media Finland Oy Kohderyhmä Liikunnasta, hyvinvoinnista ja ulkonäöstä kiinnostuneet.

fit lehti tarjous

Fit-lehti ilmestymispäivät 2021
Nro Ilmestyy Teema
1 07.01.2021 Ilo irti liikunnasta. Täydellinen kunto-ohjelma peruskunnolle. Osto-opas treenitrikoille.Valmiskeitot sekä hoitovinkit talvi-iholle.
2 03.02.2021 Innostu eri talvilajeista. Sporttiset alusasut. Energiset sitrushedelmäreseptit. Hiuspohjan hoito ja ongelmat.
3 03.03.2021 Juoksukauteen valmistautuminen. Joogaohjelma juoksijoille, jalkaterien jumppaaminen sekä asiaankuuluvat varusteet. Huulten hoitaminen
4 07.04.2021 Pyöräilykauden aloitus. Sopivan pyörän löytäminen tarpeisiisi sekä pyöräilyvarusteet. Testissä proteiinivälipalat. Vedetön kosmetiikka.
5 12.05.2021 Suuri retkeilyopas. Reittivinkit, varusteet sekä retkieväät. Ryhdin kohentaminen. Ruokaisat salaatit. Aurinkosuojat.
6 16.06.2021 Nopeat treenit ulkona. Keskivartalon treenaaminen sekä polkujuoksu. Testissä kevyet kesäjuomat. Grillaajan kasvisherkut.
7 11.08.2021 Kolme erilaista motivoivaa treeniohjelmaa. Kauden viimeisimmät treenimuodit. Nopea ja ravitseva aamupala. Vartalonhoito.
8 15.09.2021 Arkiruoka ja ravitsemusopas. Helpot arki-illan reseptit. Lihasten kasvattaminen. Miten saada hehkuvat kasvot?
9 20.10.2021 Kotitreenit sekä välineet. Hyvät online-treenit ja aplikaatiot kotiin. Nivelten vahvistaminen. Allergiaystävällinen kosmetiikka.
10 24.11.2021 Stressi ja stressinlievitys. Lempeät urheilulajit. Hyvän omantunnonherkut. Luomumeikit.

Fit ilmestymispäivät 2020
Nro Ilmestyy Teema
1 08.01.2020 Testissä proteiinilisät ja kevyttuotteet. Rasitusvammojen välttäminen. Uimakoulu alkaa.
2 05.02.2020 Kaverin kanssa treenaaminen. Sporttialusasut. Koeajossa kosteuttavat vartalohoidot. Kesän treenilomat. Treeni ja allergia. Yksinkertaiset keitot.
3 04.03.2020 Juoksukengät, – vaatteet ja – varusteet. Oikea ravinto juoksijalle. Jalkavaivat. Urheilukosmetiikka.
4 08.04.2020 Uutuuspyörät ja varusteet. Luomuliikunta. Testissä kevythoidot. Herkulliset munareseptit.
5 13.05.2020 Luonnossa liikkuminen. Kehonpainotreeni metsässä ja retkieväät. Aurinkosuojat sekä urheilullinen rantamuoti. Aineenvaihdunta ja rasvanpoltto.
6 17.06.2020 Raikkaat kesäherkut. Rantatreenit. Vahva keskivartalo. Liikkujan kesähiukset. Instagram-vaikuttajien tyylit.
7 12.08.2020 Kiireisen henkilön täsmätreenit. Terveellistä arkiruokaa nopeasti. Kiireen ja stressin taltuttaminen. Hyvinvointivaikuttajien kosmetiikan luottotuotteet.
8 16.9.2020 Liikkujan vegeruokavalio. Syyskauden juoksumuoti. Uudenlaiset sisäliikuntalajit. Oikein hengittäminen. Meikit, jotka kestävät sään ja treenin. Suoliston hyvinvointi. Ravintolisät testissä.
9 21.10.2020 Venyttely ja liikkuvuus. Hyvä uni ja palautumisen merkitys. Vastustuskyvyn parantaminen. Herkulliset pataruuat. Kädet kuntoon.
10 25.11.2020 Kotona treenaaminen. Treenivälineet kotiin. Joululahjaekstra. Terveellinen aamiainen. Hemmottele jalkoja.

Fit.fi verkkosivun tuoreimpia uutisia:

Julkaistu 29.08.2021

Tasapainoinen talous tukee fyysistä sekä henkistä hyvinvointia

Oman talouden hyvä tasapaino tukee henkistä sekä fyysistä hyvinvointia. Hyvinvointi ei tarkoita pelkästään terveellistä ravintoa, lepoa, liikuntaa ja hyviä ihmissuhteita. Yksi hyvinvointiin liittyvä tärkeä asia on myös vakaa taloudellinen tilanne. 

Vakaa taloudellinen tilanne ja sille asetettu merkitys on toki yksilöllistä. Toiset kokevat hyvän taloudellisen tilanteen tuovan turvaa ja toisille se merkitsee taas vapautta ja riippumattomuutta. Jotkut puolestaan eivät aseta suurta merkitystä tälle ja voivat kuitenkin hyvin. On kuitenkin selvää, että hyvä taloudellinen tilanne vaikuttaa positiivisesti muihinkin arkisiin asioihin ja elämään ylipäänsä. Epävakaa taloudellinen tilanne puolestaan aiheuttaa stressiä, huolta ja häpeää, jotka näkyvät henkisenä pahoinvointina.

Raha-asioiden kanssa kamppaileva henkilö saattaa pahimmillaan vetäytyä sosiaalisista tilanteista ja ahdistua. Fyysisenä pahoinvointina rahahuolet näkyvät stressinä ja yöunien laadun heikkenemisenä. Kun yöunet häiriintyy, lisääntyy pahoinvointi entisestään kun jaksaminen heikkenee. 

Kulutustapoja voidaan toki muuttaa ja niihin pätevät samat säännöt kuin elämäntapamuutoksiinkin. Oppimiseen voi mennä aikaa ja takapakkeja tulee varmasti. Silloin tulee olla itselleen armollinen mutta sinnikkyyttä vaaditaan.

Muutamia vinkkejä edullisimpiin ja terveellisiin valintoihin

  • Suunnittele ateriat etukäteen, jotta heräteostoksia ei tule
  • Hyödynnä hävikkiruoka
  • Osta edullisia kausituotteita
  • Mikäli salikorttiin ei ole varaa, hyödynnä ulko – ja kotitreeni
  • Pohdi voisitko vaihtaa mahdollisen suoratoistopalvelun kuukausimaksun salikorttiin

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fit”