Erä – lehti

Alkaen: 19.90

  • Hyödyllistä tietoa hyvistä vieheistä ja kalapaikoista.
  • Esittelee reittejä ja paikkoja, jotka ovat kokemisen arvoisia.
  • Paljon välineiden testailuja ja vesiajoneuvojen vertailuja.
  • Lehti julkaistaan 14 kertaa vuodessa.

 

Tilaa lehti

SKU: Erä Category:

Description

Erä – lehti on suunnattu kaikille innokkaille erämiehille. Kalastus, retkeily ja metsästys on lehden ydinaluetta, johon perehdytään monipuolisesti. Lue tietoa parhaimmista kalapaikoista, toimivimmista välineistä ja käy läpi erilaisia kalastustekniikoita ja paljon muuta. Mukana on suomalaisten erämiesten kokemukseen perustuvaa tietoa välineistä ja retkikohteista.

Hyödyllisen tiedon lisäksi Erä – lehti antaa myös rahanarvoisia vinkkejä tuotevertailujen kautta. Lue viimeisimmät huippulaadukkaat testivoittajat ja vertaile edullisimmat hinta / laatusuhteeltaan parhaimmat tuotteet. Uudet sekä klassiset varusteet esitellään kattavasti ja asiantuntemuksella. Asiantuntijat ja kokemusta omaavat kalastus – ja eräoppaat auttavat lukijaa parhaimpiin ostoksiin kullanarvoisilla vinkeillään.

Kalastuksen, retkeilyn ja metsästyksen lisäksi Erä – lehti käsittele teemoja kuten luonto, jokamiehen oikeudet, vaelluskohteet, erämiehen varusteet, eräelektroniikka, eräruoka ja eräkulttuuri sekä matkailu. Lehti käsittelee kalaruokia ja siitä löytyykin paljon erilaisia reseptejä sekä ohjeita ruoanlaittoon.

Lehti julkaistaan kuukausittain ja se on jokaisen erämiehen ehdoton hankinta. Lue kiinnostavimmat kokonaisuudet metsästyksestä, kalastuksesta, retkeilystä sekä paljon muuta mikä kiinnostaa erämiehen elämää.

Erämiehille suosittelemme myös Ase ja erä -lehteä, jossa paljon tietoa metsästyksestä, aseista ja muista välineistä.

Tilaa Erä – lehti tarjoushintaan nyt!
Maa Suomi Julkaisu 14 / vuosi
Kieli Suomi
Kustantaja Otavamedia Oy Kohderyhmä Eräihmisille ja kalastuksesta kiinnostuneille

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Erä – lehti”

Your email address will not be published. Required fields are marked *