Avotakka

Alkaen: 75.00

  • Sisustajien ylivoimainen ykkösbrändi
  • Nuorekas ja värikäs
  • Tuottaa iloa sekä hyötyä jokaiselle lukijalle

 

Tilaa lehti

SKU: Avotakka Category:

Description

Avotakka on A-lehtien julkaisema sisustukseen keskittyvä kerran kuussa ilmestyvä aikakauslehti. Lehti ilmestyi ensimmäisen kerran vuonna 1967 ja sen päätoimittaja on Kari-Otso Nevaluoma. Lehti tarjoaa mahtavia katseluelämyksiä kaikista tyylilajeista ja lehden asiantuntijat antavat parhaat sisustusvinkit kotisi sisustamiseen. Olit sitten romantikko, klassinen, moderni, etno- tai ekohenkinen, löydät lehdestä varmasti oman tyylisi.

Yleisilmeeltään nuorekkaan ja värikkään, jopa räväkän näköinen sisustuslehti on suunnattu yleisesti ottaen hieman nuoremmille, ensimmäistä yhteistä kotiaan perustaville nuorille pariskunnille, mutta miksei myös kenelle tahansa muulle nykyaikaista designia etsivälle sisustajalle. Lehti huomio kausivaihtelun ja julkaistun numeron teema noudattaa aina vastaavaa vuodenaikaa. Näin lukija saa aina ajankohtaisia neuvoja ja vinkkejä kotinsa sisustamiseen.

Avotakka neuvoo sinua sisustuksen joka käänteessä. Se inspiroi ja herättää haaveilemaan, ja on takuulla hyödyksi ja iloksi jokaiselle lukijalle.

Tilaa nuorekas sisustuslehti, Avotakka, tarjoushintaan!
Maa Suomi Julkaisu 12 / vuosi
Kieli Suomi Aloitusvuosi 1967
Kustantaja A-lehdet Oy Kohderyhmä Sisustuksesta innostuneet

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Avotakka”

Your email address will not be published. Required fields are marked *