testi

Yli 200 kotimaista aikakausilehteä!

Lehtikeidas.fi on kotimainen vertailupalvelu, joka näyttää Suomen parhaat aikakausi – ja sanomalehtitarjoukset. Sivustolta löydät yli 150 kotimaista suosikkilehteä. Voit lukea myös lisätietoa kustantajista ja lehtien taustoista.

Viikon parhaimmat tarjoukset

Suosituimmat tarjoukset

Parhaat tilaajalahjat

Ulkomaalaiset lehdet

Tietoa Lehtikeitaasta

Lehtikeidas toimii yhteistyössä eri verkkokauppojen kanssa. Se ei myy itse sivuilla esitettyjä tuotteita. Voit kuitenkin löytää kotimaiset aikakausi – ja sanomalehdet sivuston kautta ja lukea lisätietoa tuotteista. Löydettyäsi kiinnostavan lehden, voit siirtyä kätevästi verkkokauppaan tekemään tilauksen. Sivusto päivitetään säännöllisesti lisäten aina viimeisimmät aikakausilehdet.

Äänikirjapalvelu

Äänikirjapalveluiden suosio on noussut huimasti. Palvelut tarjoavat lähes rajattomasti lukemista edulliseen kuukausihintaan, jotka vaihtelevat 9 – 25 euron välillä. Palvelut tarjoavat satoja tuhansia kirjoja luettavaksi tai kuunneltaviksi ja sovelluksista löydät kirjat myös vieraskielisiksi. Sovellukset ovat käytettävissä tietokoneella, tabletilla tai älypuhelimella. Suositut äänikirjapalvelut ovat helppokäyttöisiä ja heillä on suomenkielinen asiakaspalvelu.

Äänikirjapalvelut tarjoavat:

  • Satoja tuhansia kirjoja luettavaksi tai kuunneltavaksi
  • Edullinen kiinteä kuukausiveloitus alkaen 9,90€/kk
  • Voit perua tilauksen koska vain ilman mitään lisäkuluja
  • Myös vieraskieliset kirjat
  • Voit lukea useampaa kirjaa yhtäaikaa
  • Helppokäyttöiset sovellukset ja asiakaspalvelu suomeksi