Sisustustrendit 2021

Lue uusimmat sisustustrendit 2021 näistä suosikkilehdistä 

Alla olevat suosikkilehdet pitävät sinut ajan tasalla sisususmaailman tapahtumista ja kertovat sinulle viimeisimmät sisustustrendit 2021. Lehdet paneutuvat sisustamisen eri tyylilajeihin ja tarjoaa paljon inspiroivia ideoita kodin sisustamiseen.

Lehtikeidas.fi tuo esille Suomen parhaat ja edullisimmat lehtitarjoukset. Se toimii yhteistyössä lehtiä myyvien verkkokauppojen kanssa.

Suosituimmat kotimaiset sisustuslehdet:

1. Deko

  • Deko kertoo viimeisimmät sisustustrendit ja parhaat ostopaikat. Se on Suomen sisustuslehtien edelläkävijä, jonka lukijat ovat nuorekkaita ja kauneista kodeista pitävät naiset.

2. Unelmien Talo ja Koti

  • Esittää ihanimmat kodit ja muut projektit talojen ja kotien parissa. Neuvoo käytännölliseen ja edulliseen sisustamiseen sekä kertoo viimeisimmät sisustustrendit.

3. Avotakka

  • Sisustamiseen keskittyvä aikakausilehti, Avotakka, tarjoaa valtavasti tietoa ja asiaa eri tyylilajeista sisustamiseen liittyen. Lehti kertoo uusimmat sisustustrendit sekä esittelee klassiset ja muut sisustustyylit lukijoilleen.

4. Kotivinkki

  • Kotivinkki tarjoaa paljon iloa ja inspiraatiota kotiin. Sisustamisen lisäksi lehti paneutuu myös muihin elämän eri osa-alueisiin, kuten ihmissuhteisiin, terveyteen ja matkailuun.

 


Lue myös:

Muoti ja uudet trendit

Puutarha ja uudet trendit

Ruoka ja ruokailutrendit

 

sisustustrendit 2021