Puutarhatrendit 2021

Lue viimeisimmät puutarhatrendit 2021 näistä suosituista aikakausilehdistä

Alta näet suositut aikakausilehdet, jotka kertovat sinulle viimeisimmät puutarhatrendit 2021. Lehdet tarjoavat rutkasti inspiraatiota ja motivaatiota kotipuutarhan hoitoon ja löydät rutkasti tietoa kaikkeen puutarhan – ja ulkotilojen hoitoon ja sisustamiseen liittyen.

1. Kotipuutarha

Kotipuutarha tarjoaa laaja-alaisesti vinkkejä ja ohjeita puutarhanhoitoon. Puutarhaliiton julkaisema erikoisaikakausilehti on suunnattu kaikille intohimoisille puutarhaharrastajille, oli kyseessä sitten aloitteleva tai kokeneempi viherpeukalo. Kotimainen erikoislehti tarjoaa rutkasti inspiraatiota oman puutarhan ja pihan hoitamiseen.

2. Terassi

Terassi on erikoislehti, joka paneutuu puutarhan -, pihojen – sekä muiden ulkotilojen sisustamiseen ja hoitamiseen. Lehti on tarkoitettu pihoillansa viihtyville miehille ja naisille, jotka nauttivat itse tekemisestä.

puutarha ja sisustus

2. Viherpiha

Viherpiha on Suomen suurin puutarhalehti, joka tarjoaa houkuttelevia, ihania ja inspiroivia ideoita pihalle ja puutarhaan. Lehti soveltuu niin aloitteleville kuin kokeneemmillekin viherpeukaloille

 

Muita trendejä käsittelevät lehdet

Sisustaminen

Ruoka

Muoti

puutarhatrendit 2021