Bonus lehtitilaus

Tienaa Bonusta jokaisesta kauttamme tehdystä lehtitilauksesta

Lehtikeidas maksaa jopa 10 % Bonuksen jokaisesta lehtitilauksesta, mikä on tehty kauttamme. Tilaamalla lehdet kauttamme saat aina Suomen halvimmat lehtitarjoukset, sillä säästät hinnassa 10%. Tämän summan saat suoraan takaisin rahana. Lehtikeitaan kautta tilaaminen on helppoa ja nopeaa. Selaa vain lehtiä ja siirry verkkokauppaan suorittamaan lehtitilaus. Täytä tämän jälkeen lomake sivuillamme tehdystä tilauksesta ja saat 10% bonusta takaisin itsellesi. 

 

Kuinka Lehtikeitaan Bonusmaksu toimii?

1. Selaa lehtiä verkkosivustollamme

Selaa lehtiä sivustollamme ja etsi sopiva lehti itsellesi.Sivustoltamme löydät yli 150 kotimaista suosittua aikakausi – ja sanomalehteä.

parhaat äänikirjapalvelut

2. Siirry verkkokauppaan suorittamaan tilaus

Siirry verkkosivustolle suorittamaan tilaus. Kun siirryt linkin kautta sivustolle, saat Bonuksen vaikka tilaisisitkin eri lehden kun minkä kautta siirryit verkkokauppaan.

3. Täytä sivuillamme lomake tilauksesta

Palaa sivuillemme täyttämään lomake tehdystä tilauksesta. Kysymme nimen, tilaussumman ja tuotteen. Saldoosi lisätään kyseinen summa muutaman arkipäivän kuluessa. Kun saldosi ylittyy 20 euroa, voit pyytää rahasi maksuun. 

Lehdet aina 10 % halvemmalla - Suomen halvimmat lehtitarjoukset

Lehtikeidas toimii yhteistyössä eri verkkokauppojen kanssa, joita mainostamalla se saa palkkion. Tästä osasta Lehtikeidas maksaa sinulla tietyn summan takaisin. Kun tilaat meidän kauttamme saat bonuksen jokaisesta tehdystä tilauksesta. Tämän vuoksi voimmekin sanoa, että sivustomme kautta löydät aina Suomen halvimmat lehtitarjoukset, sillä muualla vastaava ei tarjota. Voit myös perua nykyisen lehtitilauksen ja tilata jatkossa meiltä, joten saat aina parhaimmat bonukset lehdistä itsellesi.

Nykyisen lehtitilauksen muuttaminen Bonukseksi.

  • Voit perua nykyisen lehtitilauksen heti kun se on mahdollista. Tämän jälkeen tilaa lehti meidän kauttamme ja saat Bonuksen kyseisestä lehtitilauksesta.

Lisätietoa – Kysymykset & Vastaukset

Miksi Bonus ei ole rekisteröitynyt minulle?

Mikäli et siirtynyt linkkiemme kautta verkkokauppaan, kyseinen tilaus ei rekisteröidy tietokantaamme ja valitettavasti emme voi maksaa silloin Bonusta. 

Kauan Bonuksen saamiseen kestää?

Bonus rekisteröityy nopeasti jo parissa arkipäivässä.

Koska saan pyytää rahat maksuun?

Kun saldosi näyttää vähintään 20 euroa, voimme maksaa rahan tilillesi. Laita pyyntö meille osoitteeseen info@lehtikeidas.fi

Suosikkilehtini ei ole tilattavissa enkä saa siitä bonusta, miksi?

Valitettavasti me emme voi tarjota bonusta niistä lehdistä, joiden kustantajien kanssa emme työskentele yhteistyössä. Tässä tapauksessa voit katsoa vaihtoehtoisen lehden löytyisikö sinulle ehkä uusi suosikki?